ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ-ÅÐÉÊÁÉÑÅÓ  ÅÑÙÔÇÓÅÉÓ.(EUROKINISSI-ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ)

Δημαράς: Κακώς δόθηκαν υποσχέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Στην παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε ουσιαστικά τους Έλληνες πολίτες με την ΕΝΦΙΑ προχώρησε την Παρασκευή ο βουλευτής β’ Αθηνών του κόμματος, Γιώργος Δημαράς, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις παραδέχθηκε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί το σκληρό αυτό μέτρο. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στίγμα 97,6», ο κ. Δημαράς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κακώς δόθηκαν προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ οι υποσχέσεις για τον ΕΝΦΙΑ». Μάλιστα, τόνισε ότι «δυστυχώς, δεν υπάρχει περίπτωση και καμία δυνατότητα να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ», γι’ αυτό και είπε ότι «ο πολιτικός πρέπει να ζητά συγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος του».
Την ίδια ώρα, όμως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε και αιχμές για τον τρόπο που ήταν διατυπωμένη η διάταξη για τις offshore. «Δεν θα μπορούσε κανείς να διαβάσει και να κατανοήσει μέσα σε μια μέρα ένα πολυνομοσχέδιο 7.500 σελίδων», είπε και πρόσθεσε: «Αλλά και το συγκεκριμένο άρθρο για τις off shore εταιρείες, ήταν διατυπωμένο με τέτοιον τρόπο, που επίσης δεν θα μπορούσε κάποιος να το ανακαλύψει»…
Μάλιστα, υποστήριξε πως κανένα κόμμα δεν πήρε είδηση το συγκεκριμένο άρθρο πόσο μάλλον ένας βουλευτής, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ούτε ο πρωθυπουργός αντιλήφθηκε επακριβώς τη διάταξη για τις off shore εταιρείες!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top