ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

4_1

Ιερέας-θύμα απάτης: Εδωσε 3.000 για να αποφύγει δήθεν κούρεμα καταθέσεων

σε Μαζί τα φάγαμε

Υπόθεση απάτης σε βάρος 54χρονου εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Ως θύμα φέρεται ιερωμένος από την Πιερία, που πείστηκε από 23χρονο να τού δώσει 3.000 ευρώ προκειμένου να αποφευχθεί δήθεν επικείμενο «κούρεμα» στις τραπεζικές του καταθέσεις.

Όπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος κατήγγειλε, ότι τον προηγούμενο μήνα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που παρουσιάστηκε ως υποδιευθυντής τράπεζας. Με το πρόσχημα, ότι με την υποτιθέμενη ιδιότητά του μπορεί να εξασφαλίσει τις καταθέσεις του ανυποψίαστου κληρικού, ο επιτήδειος ζήτησε το παραπάνω χρηματικό ποσό. Την ίδια μέρα, το θύμα κατέβαλε, μέσω των ΕΛ.ΤΑ., τραπεζική επιταγή, την οποία παρέλαβε ο 23χρονος από ταχυδρομικό υποκατάστημα στον Κορυδαλλό Αττικής. Όταν όμως ο 54χρονος συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο περί απάτης κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές της Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα.

Τελικά, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 23χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ -κατά πληροφορίες- ο ίδιος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για προώθηση αλλοδαπών και είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαζί τα φάγαμε

Go to Top