ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

7_1

Καταγγελίες για φακελάκι (05-06-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site http://www.edosafakelaki.org/ και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Αναλυτικά, για την προστασία των καταγγελλόντων, οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Το site τις ομαδοποιεί ανά καταγγελλόμενο και όταν συγκεντρωθούν πολλές καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο, προωθούνται στις αρχές. Πολλές καταγγελίες από διαφορετικά πρόσωπα συνιστούν βάσιμο κατηγορητήριο ακόμα και χωρίς την ύπαρξη επιπλέον στοιχείων. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Ηρακλείου
Ποσό: 1.600€
ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ 1200,00€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1600,00€ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Ποσό: 250€
Ο δάσκαλος οδήγησής μου (σχολή * στην Ν.Ερυθραία Αττικής) με προέτρεψε εξ αρχής να δώσω φακελάκι για να περάσω, γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση. Αρνήθηκα, και έδωσα τις εξετάσεις χωρίς φακελάκι, όπου πάνω σε μια στροφή ο δάσκαλος μου έπιασε το τιμόνι λέγοντάς μου «αν δεν το έστριβα θα πέφταμε πάνω στα παρκαρισμένα» και φυσικά ακολούθησε το «λυπάμαι κοπήκατε». Τη δεύτερη φορά λοιπόν, έδωσα το φακελάκι, ο δάσκαλος με διαβεβαίωσε ότι εγώ θα γυρίζω μόνο το τιμόνι και ότι τα πεντάλια θα τα αναλάβει αυτός. Το φακελάκι μοιράστηκε σε δάσκαλο και εξεταστές και το «συγχαρητήρια περάσατε» ακούστηκε ομοφώνως.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ)
Έδωσα φακελάκι
Νομός Ευβοίας
Ποσό: 300€
Το ετος 2010 αναγκαστηκαμε να προσελθουμε στο Νοσοκομειο γιατι η συζυγος μου ειχε φρικτους πονους στη ευρυτερη κοιλιακη χώρα. Εκει αφου διαγνωσθηκε Προβλημα Χολής,μας ειπαν οτι επρεπε να γινει αμεσα χειρουργείο. Δεν ξεραμε κανεναν Γιατρό ,ρωτησαμε και μας συστησαν εναν.μας ειπαν καλός Γιατρός αλλα τα παιρνει. Τι να κανουμε ομως; Τον βρηκαμε και αφου κανονισαμε ημερομηνια χειρουργειου με εστειλε στην προισταμενη να κανονισουμε το οικονομικό. Ρωταω λοιπον αδερφη ποσα παιρνει ο Γιατρος; Αυτη μου λεει εξαρταται απο την οικονομικη επιφανεια του ασθενους. δηλαδη ρωταω; Τι δουλεια κανετε με ρωταει και αφου απανταω μου λεει ,οκ εσεις θα μας δωσετε 300 ευρω. Τα εδωσα και αυτοι εζησαν καλυτερα και εμεις καλά.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Θεσσαλονίκης
Ο σύζυγος μου απεβίωσε 11/08/15 στο Θεαγένειο Νοσοκομείο από καρκίνο του πνεύμονα. Ήταν 43 ετών. Οι ιατροί και κυρίως ο κ. Άντζελ (διευθυντής και συντονιστής της πτέρυγας) και η κα Τσιούδα καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Πνευμονολογικής πτέρυγας στάθηκαν δίπλα του σε κάθε λεπτό. Ουδεμία φορά δεν ζήτησαν φακελάκι (ούτε καν το υποννόησαν) και η συμπεριφορά τους ήταν υπέρ του δέοντος ευγενική, παρά τον μεγάλο αριθμό των νοσηλευόμενων και το φόρτος εργασίας. Τους ευχαριστώ που ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ο Κος Αργυρίου, διευθυντής της Β΄καρδιοχειρουργικής του Ευαγγελισμού, αρνήθηκε το φακελάκι που του έδινα λέγοντάς μου χαρακτηριστικά ¨σας παεακαλώ, με φέρνετε σε δύσκολη θέση¨. όταν τον ρώτησα αν έχει ιατρείο εκτος νοσοκομείου μου είπε πως δεν έχει και ό,τι θέλω θα τον βρίσκω εκεί, Είχα ακούσει καλά λόγια και για το ήθος του συγκεκριμένου γιατρού, αλλά το έφερε η τύχη να το διαπιστώσω ο ίδιος. ΜΠΡΑΒΟ!

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 600€
ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ: * ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 600€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ. ΑΙΣΧΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 3.000€
Ο καρκινος προσβάλει τον πατερα μου 7χρονια μετα το θάνατο της μητέρας μου .Ξανα η ίδια ιστορια μονο που αυτη τη φορα αδίκως είμασταν πιο αισιόδοξοι.Παλι φακελάκι και παλι τελος.

ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Δυτικής Αττικής
Ποσό: 1.000€
Η μητερα μου είχε καρκίνο αλλα εμεις νομίζαμε σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή * πως επρεπε να χειρουργηθεί για αφαίρεση χολυδοχου κύστης .Δεν ζήτησε ο ίδιος τα χρήματα αλλα αλλος συνάδελφος του απο αλλο νοσοκομειο μας είπε τη ταρίφα που ήταν γύρω στα 1500€.

ΛΑΔΩΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ 200 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ 30 ΕΥΡΩ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 230€
Παιδια αυτα που λενε για το λαδωμα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ! Ξυπνηστε και μην τους δινετε δεκαρα τσακιστη. Εμενα μου ζητησαν 200 ευρω να λαδωσω και καλα τους εξεταστες και ειπα στον δασκαλο πως αφου ειναι ετσι θα παρω τα λεφτα μαζι μου και αν δεν με περασουν τελικα θα μου τους τα πεταξω μεσα στο αμαξι και θα τους ξεφτιλισω.Οταν καταλαβε ο δασκαλος πως ξερω οτι δεν λαδωνω τους εξεταστες αλλα τον ιδιο τον δασκαλο μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται να το κανω γιατι οι εξεταστες φοβουνται για τυχον βιντεοσκοπηση την ωρα που θα τους δινω τα λεφτα.Επειδη τελικα καταλαβε πως δεν προκειται να λαδωσω αρχισε να με τρομαζει και να μου κανει ψυχολογικο πολεμο πως και καλα δεν θα περασω ευκολα και πως θα ξαναδωσω τσαμπα 150 ευρω παραβολα οταν με κοψουν και λοιπα..να πω εδω πως τα παραβολα αν δεν κανω λαθος ειναι 80 ευρω και οχι 150 για να ξαναδωσεις.Τελικα περασα χωρις λαδωμα και ολα μελι γαλα. Τωρα μου ζηταει να δωσω 30 ευρω για να παρω το διπλωμα στα χερια μου σε λιγοτερο απο 3 μηνες.ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΝΕΙ 10-15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ.οχι 3 μηνες!Εχω σκοπο λοιπον να παω ειτε να παρω το διπλωμα απο την σχολη και να τους κανω φασαρια εκει μεσα χωρις φυσικα να δωσω χρηματα,ειτε να παω απο το υπουργειο να ζητησω το διπλωμα μου.Αν τυχον στο υπουργειο δεν μου το δωσουν θα τους κανω μια αιτηση-δηλωση στην οποια θα ρωταω τους λογους για τους οποιους δεν μου το δινουν και καπως ετσι θα μου το στειλουν το πολυ σε 5 μερες. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gom, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top