ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

No 569720

Καταγγελίες για φακελάκι (13-03-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι/Ελλάδα/Κοινωνία

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site edosafakelaki.org και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Παράλληλα, «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» δημοσιεύει και αναφορές αναγνωστών μέσω των οποίων επιβραβεύονται άριστες συμπεριφορές δημοσίων λειτουργών. Πάντως, για την προστασία των καταγγελλόντων οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Δωδεκανήσου
Φεβρουάριος, 2013
Ποσό: 200€
Η θεία μου έκανε ενέσεις στα μάτια και την πρώτη φορά ο χειρούργος οφθαλμίατρος ήρθε απο πανω της και της ειπε 3 φορες το ονομα του λεγοντας της, «εγω σε χειρουργησα» δε δωσαμε φακελλακι, και στη δευτερη ενεση μας παρατησε και την εκανε αλλος γιατρος. ο πρωτος ελεγε οτι εχει πολλα ραντεβου και συναντησεις και δεν προλαβαινει. ο δευτερος εκανε την ενεση , αλλα οταν ειδε και αυτος οτι δεν δωσαμε φακελλακι, τοτε στην τριτη ενεση ανελαβε μια νεα γιατρος που μολις ειχε έρθει στη Ροδο, για εμπειρια μαλλον, και της εκανε την τριτη ενεση. τωρα παμε και μας εχουν στο περιμενε με τις ωρες και οποιος μας τυχει και την εξετασει. αυτα παθαινει καποιος που δεν δινει φακελλακι μια αλλη συγγενης μας που δινει φακελλακι, την εχουν στα ωπα ωπα…. οι δικαιολογιες οτι στο δημοσιο νοσοκομειο για την μη υπαρξη αποκλειστικοτητας στον ιατρο, ειναι κολπα για να αναγκαζομαστε να δινουμε φακελλακι αν θελουμε καποιο συγκεκριμενο γιατρο…… οταν ενας γιατρος αναλαμβανει εναν ασθενη, δεν πρεπει να ολοκληρωνει το εργο του και τη θεραπεια του προς τον ασθενη αυτο τι σημαινει εχω δουλεια εγω τωρα , οποτε θα κανει αλλος την επεμβαση. οι επεμβασεις τετοιου ειδους δεν ειναι επειγον, οποτε κανονιζονται με ραντεβου. αρα υπαρχει χρονος να ασχοληθει ο γιατρος και με αλλα θεματα αλλα και με τους ασθενεις του. επισης σε μερικες περιπτωσεις μας αναγκαζαν να πηγαινουμε να κανουμε συγκεκριμενη εξεταση σε συγκεκριμενο οφθαλμιατρο (αλλοδαπο) ,και να γυρναμε πισω με τα χαρτια- γνωματευσεις απο τον εξωτερικο γιατρο τωρα που μας κανουν αυτη την εξεταση στο νοσοκομειο, δε μας δινουν τα χαρτια που εκτυπωνονται, μαλλον για να μην μπορουμε να παμε σε αλλο γιατρο εκτος νοσοκομειου απ’ ότι μαθαμε απο αλλους που εδωσαν , η ταριφα για επεμβαση καταρρακτη είναι 150- 200 ευρω, και για ενεση στο ματι 100 ευρω, αν δεν τα δωσεις τοτε σε πετανε στη λιστα αναμονης για πανω απο 6 μηνες . σε εχουν στο περιμενε μεχρι να λυγισεις και να τα δωσεις προς θεου δεν τα ζητανε ομως οι ανθρωποι απλα ψυθιριζεται στους διαδρομους και στο δινουν να το καταλαβεις με τον τροπο τους για το τι πρεπει να κανεις γιατι αν δεν το κανεις τότε.

ΥΠΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Κυκλάδων
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 2.000€
Περιγραφή:
Έδωσα το πόσο στον υπάλληλο τις ΥΠΑ για να επιτρέψει τη παραμονή του VIP jet να σταθμεύσει για δυο ημέρες στο αεροδρόμιο … Που στη Μύκονο … 2000.

ΆΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
Κατήγγειλα Φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 100€
Τραγικό αυτό που συμβαίνει στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα (νοσοκομείο για καρκινοπαθείς). Εάν είσαι ασθενείς και θέλεις να κάνεις χημειοθεραπεία πρέπει να βάλεις το χέρι σου στην τσέπη και να περάσεις από την κυρία που κάνει τις εισόδους και δίνει τα εξιτήρια… Εάν θέλεις και μονόκλινο σου στοιχίζει κάτι παραπάνω! ΗΜΑΡΤΟΝ…. μιλάμε για ασθενείς και μάλιστα καρκινοπαθείς!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 300€
Όταν αρρώστησε η μητέρα μου περάσαμε από τα νοσοκομεία: Σάββα, Έλενα, Ιπποκράτειο, Ευαγγελισμός! ΤΟ 80% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΗΤΑΝ «ΑΣΤΕΡΙΑ» τόσο επιστημονικά όσο και ανθρώπινα!! ΤΟ 20% χαλάνε την φήμη τους στο αίσχατο, διότι σαν άνθρωποι είναι «βοϊδή». Το αν το 20% υπάρχη, είναι ένα φυσικό ποσοστό ενός ουεδήποτε συστήματος! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!! ΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩΣ και θα σας πω γιατί!!! Γνωρίζω τόσο τα συστήματα υγείας Ελβετίας, Γερμανίας και Αμερικής!! Αυτό που δίνη ο Ελληνας ως «φακελάκι» το τρώνε οι μάνατζερ των ασφαλιστικών εταιριών στο δεκαπλάσιο ενός «φακελακίου»! Και τι κάνη ο μάνατζερ της ασφαλιστικής; Χειρουργεί; Οχί! Εχει άμεση εθύνη έναντι του ασθενούς; Οχι!! Τι κάνη λοιπόν καθούμενος σε ένα γραφείο με γραμματείς και «συμβούλους»; Ψαξτε και βρήτε μόνοι σας τίς απαντήσεις…. διότι τα εκατομμύρια που χειρίζονται αυτές οι «επιχειρήσεις» από τον γιατρό που στέλνη τον λογαρισαμό ως τους «προέδρους» στα υψηλά καθίσματα…είναι μέσα στην «νομιμοποιημένη διαφθορά» που και ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!! Σας ρωτώ ποιός ασθενείς έχει τόσες γνώσεις ώστε να διαβάση έναν λογαρισμό ενός γιατρού και πόσοι ελέγχουν αυτόν τον λογαρισαμό; Ποσοτιαίος σε ερωτήσεις μου στο εξωτερικό η απάντηση «σιγά, δέν ασχολούμε, το στέλνω ούτως ή άλλως στην ασφαλιστική» ήταν στο 90%!! Και πόσοι απ αυτούς τους λογαρισμούς ήταν «καθαροί»;
Οταν άρχισα τίς στατιστικές (οι οποίες ήταν δύσκολο να ελεγχτούν λόγο του ότι δέν μπορούσα εύκολα να συγκρίνω την ασθένεια του ασθενή με τα αποτελεσματα μιας ιατρικής έκθεσης) μπόρεσα τίς απάτες τους να τίς εντοπίσω σε διάφορα σημεία, τόσο στην πώληση μη αναγκαίων φαρμακευτικών και ιατρικών προιόντων ως και εγχειρήσεις, τόσο και σε λογαριασμούς καταγράφοντας εξετάσεις που δέν είχαν γίνει ποτέ (με ιατρικές ορολογίες που δυστυχώς γι αυτούς γνώριζα). Με λίγα λόγια, τι σύστημα «ΜΗ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟ» θα προτείνατε; Απλός η «Ευρωπαικο-φιλία» του Ελληνα, υποβιβάζοντας τα καλά που έχει, άξιους γιατρούς και επιστήμονες που είχαν τα κότσια να μείνουν Ελλάδα ενώ θα είχαν πάντα την επιλογή του «καλύτερου» μισθού, «καλύτερων» συνθικών κτλ. Αυτοί οι εξαίρετοι γιατροί με το «φακελάκι» τους (διαφοροποιόντας τους από τους βρωμερούς που υπάρχουν παντού) δέν ηρωποιούντε όπως οι άλλοι που πάνε εξωτερικό και θεωρούντε «καλύτεροι»! Κακός! Η διαφορά στην υγεία είναι, του «πλουσίου και του φτωχού» που ο πλούσιος του παρέχοντε όλες οι υπηρεσίες λόγο συμφερόντων (επιχειρήσεων φαρκακευτικών, ασφαλιστικών με πολιτικούς ως σύνδεσμους πωλήσεων) και ο απλός ευρωπαίος πολίτης που τον «μαδάνε» από όλες τίς μεριές!! Αφήστε λοιπόν τη προπαγάνδα με το «φακελάκι» και τα αιώνια παράπονα α λα ελληνικά!!

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.com, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top