ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

8_

Κουμουτσάκος: Γίνεται μια προσπάθεια άλωσης του κράτους

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει μια καθεστωτική πραγματικότητα στο κράτος και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε θα είμαστε απέναντι» δήλωσε ο εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Πρόκειται για λογική κομματικής κυριαρχίας του κράτους. Γίνεται μια προσπάθεια άλωσης του κράτους με έφοδο κατά των Ανεξάρτητων Αρχών που αμφισβητούνται, με τον τρόπο για την αδειοδότηση των καναλιών, τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ, τον τρόπο αλλαγής των διοικήσεων στα νοσοκομεία. Είναι διάχυτη η εντύπωση κομματικής εφόδου στο κράτος» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κουμουτσάκος. Σύμφωνα με το βουλευτή της ΝΔ, «το άναρχο τοπίο στα ΜΜΕ δεν μπορεί να γίνει άσκηση αυθαιρεσίας με βάση μια διαβλητή έκθεση άγνωστου Ινστιτούτου…» «Μπαίνει στην μπάντα το ΕΣΡ, θα έχουμε προβλήματα στα δικαστήρια» προειδοποίησε.
«Βρίσκονται ουσιαστικά απέναντι στους ίδιους τους εαυτούς τους, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ» εξήγησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος για τις κινητοποιήσεις.
Παραπλάνησαν τους έλληνες πολίτες κι αυτός είναι ο πρώτος λόγος των μεγάλων κινητοποιήσεων. Υπάρχουν και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μια αντίδραση στην εξαπάτηση ενός έτους» πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top