ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_

Μητσοτάκης: Ενώ είναι χαμηλά ο πήχης, «ο πρωθυπουργός έχει περάσει από κάτω»

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Περιγράφοντας με μελανά χρώματα τις εξελίξεις στην προσφυγική κρίση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκπομπή «Ανατροπή» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, είπε ότι «κρατά μικρό καλάθι» και ότι η λύση που προκρίνεται μετά τη Σύνοδο στις Βρυξέλλες «είναι μια λύση εξαιρετικά σύνθετη, με πολλές διαχειριστικές περιπλοκότητες, τις οποίες ακόμα δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε». Τόνισε πως τον ανησυχεί «μερικές φορές αν όχι η ενδοτικότητα, η ευκολία με την οποία η Ευρώπη ικανοποιεί τα τουρκικά αιτήματα». Χαρακτήρισε τις εικόνες από την Ειδομένη «όχι απλώς τριτοκοσμικές, αλλά εικόνες μιας χώρας η οποία δεν μπορεί να παράσχει ούτε τις βασικές υπηρεσίες σε ανθρώπους κατατρεγμένους, τους οποίους η ελληνική κοινωνία έσπευσε να στηρίξει», ενώ το κράτος απουσιάζει.
Ανέφερε ότι ενώ είναι χαμηλά ο πήχης, «ο πρωθυπουργός έχει περάσει από κάτω» και κατήγγειλε δημόσια ότι δεν εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα. «Του το έχω πει και κατ’ ιδίαν, διότι δεν μπορώ να δέχομαι τη διγλωσσία και αυτό τον τρόπο επικοινωνιακής διαχείρισης εξαιρετικά σύνθετων ζητημάτων».

1 Comment

  1. O Mητσοτακης κυβερνα ? μηπως ειναι στην αντιπολιτευση ? κατω απο τον πηχυ(αληθεια,τι σημαινει αυτο και ποιος θετει το υψος) ? η κυβερνηση παραπαιει κι εσεις ασχολειστε με τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης που δεν παιρνει αποφασεις η’ νομοθετει ? το προβλημα στην ελληνικη πολιτικη , που τοσο πολυ κοπτεστε , εχει ονοματεπωνυμο και δυστυχως , για σας , δεν λεγεται Κυριακος Μητσοτακης…..

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top