ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ Í/Ó ÔÏÕ ÕÐ. ÁÃÑÏÔÉÊÇÓ ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ(EUROKINISSI/ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ)

Μητσοτάκης: H κυβέρνηση θα πάρει ό,τι της δώσουν…

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Για μια κυβέρνηση που ψεύδεται και που το μόνο που τη νοιάζει είναι να παραμείνει στην εξουσία μίλησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ. Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση για ακόμη μια φορά στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κ. Μητσοτάκης έκενα λόγο για μία αγορά εργασίας που έχει μετατραπεί σε «ζούγκλα» με εργαζόμενους που νιώθουν απροστάτευτοι.
«Η κυβέρνηση διέψευσε ανεδαφικές ελπίδες που η ίδια δημιούργησε. Έδωσε υποσχέσεις που δεν τήρησε και ψηφίζει αλλεπάλληλα μέτρα. Έχει κλειστεί στα τείχη εξουσίας και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Έχει αφεθεί στην τύχη της» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.
Και συνέχισε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό: «Το αν θα έβαζε γραβάτα ή όχι ο Τσίπρας θα ήταν ανέκδοτο αν η Ελλάδα δεν ζούσε μια τραγωδία εδώ και δύο χρόνια. Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα πάρει ό,τι της δώσουν σε μια διαπραγμάτευση που είναι απλός θεατής. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία και η καλοπέρασή της». «Δεν έχει την ευθιξία και την εντιμότητα να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top