3_

«Να παραιτηθώ και να… καλογερέψω;»

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Τουλάχιστον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος ήταν ειλικρινής σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων. Δηλώνοντας μεν πως είναι οργισμένος που δεν πήρε κάτι η Κυβέρνηση από το Eurogroup, αλλά και δεν παραιτείται γιατί δεν έχει τίποτε καλύτερο να… κάνει!
Δείτε τι γράφει το trikalavoice.gr.
Η ραδιοφωνική τοποθέτηση του Σάκη Παπαδόπουλου στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε… ήπια. «Δεν είναι αυτό που θέλαμε» σχολίασε το χθεσινοβραδινό Γιούρογκρουπ «βέβαια δεν ζήτησαν κάτι άλλο, μας έκαναν κολακευτικά σχόλια για το πόσο καλά παιδιά είμαστε κι εφαρμόσαμε τις οδηγίες που μας έδωσαν. Και χθες ήταν αποκαλυπτικό να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιος κυβερνά την Ε.Ε.».
«Ως βουλευτής» συνέχισε ο Σ. Παπαδόπουλος «μετά την μη ύπαρξη συμφωνίας από το χθεσινό Γιούρογκρουπ και παράταση ως τις 15 Ιουνίου, αισθάνομαι αγανακτισμένος».
Ερωτηθείς αν αυτή του η αγανάκτηση, μπορεί να συνοδευθεί και από μια παραίτηση, δήλωσε: «Tι νόημα θα είχε σ’ αυτή τη φάση μια δική μου παραίτηση, να καλογερέψω; Γιατί το ζήτημα πώς συμμετέχουμε σ’ ένα δυσμενές πολιτικό σκηνικό με τόσες αντιξοότητες, είναι ένα θέμα στο οποίο αποφασίσαμε να κάνουμε στην Ελλάδα ένα παράλληλο πρόγραμμα με ώριμες μεταρρυθμίσεις και να κάνουμε κάθε τι από την πλευρά μας, ώστε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δυνάμεων στη Ε.Ε. Αν όμως θελήσω να καλογερέψω, έχω και αυτή τη λύση. Από την στιγμή όπως δεν έχω πειστεί ότι υπάρχει άλλο ελκυστικό σχέδιο για τον λαό, που να πείθει ότι μπορεί να ζήσει καλύτερα, ε αυτός ο δρόμος είναι αναγκαστικός».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*