ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

morales-tsipras-dyo

Οι Βενεζουελάνοι βγήκαν στους δρόμους. Και με το δίκιο τους

σε Ελλάδα/Κόσμος/Πολιτική

Οι Έλληνες όμως υπομένουν στωϊκά, ενώ το κράτος Άρπαγας στραγγίζει τις τελευταίες σταγόνες ρευστότητας της αγοράς και του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να ταΐζει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό προσοδοθήρων με ολοένα και περισσότερα χρήματα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΗ ΒΕΡΟΥΤΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ, ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Πρόσφατα η αριστερά του ηθικού πλεονεκτήματος αύξησε τον πραγματικό μισθό των βουλευτών απαλλάσσοντας τους από την εισφορά αλληλεγγύης. Η ίδια αυτή που αύξησε τις αποδοχές των διορισμένων στο κράτος από αυτήν παιδιών της κατά €150 εκατομμύρια πριν λίγους μήνες, και η ίδια που συγκρούστηκε με τον Στουρνάρα επιτιθέμενη στην γυναίκα του, για να μην δημιουργεί προβλήματα στην Τράπεζα Αττικής που δάνειζε τα λεφτά του ταμείου των μηχανικών σε δικό της εργολάβο με αστείο επιτόκιο και με προσημείωση κάτι βοσκοτόπια στην Ιθάκη που δεν ανήκαν καν στον φίλο του εργολάβου!
Αυτή η αριστερά που πριν λίγους μήνες πανηγύριζε πως το ΔΝΤ προβλέπει ανάπτυξη το 2017 της τάξεως του 2,7%! Και όταν εμείς γελάγαμε και λέγαμε αν ξέρουν το άλλο με τον Τοτό, εκείνοι τρίβανε τα χέρια τους ξοδεύοντας εκ των προτέρων τα έσοδα από την ανάπτυξη που ήξεραν πως δεν θα έρθει!
Αυτή η αριστερά (με μικρό «α») που επιτέθηκε στην Μαρέβα και μετά στην από 5 χρόνια πεθαμένη Μαρίκα. Αυτοί που για την ΕΡΤ υποχρεώνουν να πληρώσουν 6,5 εκατομμύρια πελάτες με ρολόγια της ΔΕΗ, έχουν δεν έχουν να πληρώνουν, βλέπουν δε βλέπουν τηλεόραση, πόσο μάλλον ΕΡΤ! Μπορεί και να πληρώνουν πιο πολλοί από όσες οι τηλεοράσεις της χώρας. Και τη βλέπουν 1,5%. Δηλαδή βλέπονται μεταξύ τους. Είναι ντροπή όταν το 50% των Ελλήνων είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, και ειδικότερα όταν τα υπόλοιπα κανάλια με το 98,5% της τηλεθέασης δεν έχουν αθροιστικά ούτε τις μισές δαπάνες της ΕΡΤ.
Πετάει τα λεφτά των φτωχών το ΣΥΡΙΖΑ, στις τσέπες των διορισμένων του.
Αυτούς ψήφισε ο Ελληνικός Λαός για να τον βγάλουν από την κρίση!
Τους κομμουνιστές! Πουθενά στον κόσμο ποτέ δεν πέτυχε η αριστερά. Πάντα εξαθλίωσε τους λαούς που κυβέρνησε και έχτισε τοίχους για να τους κρατάει μέσα!
Δέσμιους! Ποτέ δεν έχτισε τοίχους για να κρατήσει απέξω κάποιον εξωτερικό εχθρό. Εχθρός της αριστεράς είναι οι Λαός της ίδιας της χώρας. Όχι οι απέξω!
Αυτούς ψήφισαν οι Έλληνες για να τους βγάλουν από την κρίση του κρατισμού!
Τους κομμουνιστές!
Σαν να λέμε βάζεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Χαχαχα!
8 χρόνια ύφεσης και ακόμα ο κρατισμός καλά κρατεί.
3 στους 11 Έλληνες τρέφουν τους υπόλοιπους 8 με τους φόρους τους
4 από τους προηγούμενους 8 εισπράττουν ως εισόδημα τους φόρους των 3
3 από τους προηγούμενους 4 εισπράττουν χωρίς καν να εργάζονται, ως σύνταξη
1 από τους προηγούμενους 3 δεν έχει φτάσει καν την ηλικία συνταξιοδότησης
Οι 3 που τους πληρώνουν όλους, όμως το βουλώνουν.
Οι Βενεζουελάνοι είναι στους δρόμους.
Το Κράτος Άρπαγας με παράνομες διαδικασίες που καταπατούν τις ατομικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα τους τρομοκρατεί και τους έχει μετατρέψει σε σκλάβους.
Αντί να μιλάμε όλοι για την φοροφαγία των 4 στους 11 Έλληνες, μιλάμε για τη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των σκλάβων. Στη χώρα που βρίσκεται στην 138η θέση οικονομικής ελευθερίας, παρότι έχει (ακόμα) την 40η σε μέγεθος οικονομία.
Αντί να λέμε το αυτονόητο, δηλαδή ότι όποιος είναι σε ηλικία εργασίας για απλούς πολίτες, δηλαδή κάτω από τα 65, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εισπράττει εισόδημα που αναδιανέμεται μέσα από τους φόρους των άλλων 3, λέμε πως έτσι «είχαν κανονίσει τη ζωή τους από πριν την κρίση». Αντί να λέμε «ρε φίλε και γω είχα κανονίσει να μου μένει παραπάνω από €20 σε κάθε €100 όσων κερδίζω», λέμε «να μη ξεβολευτούν οι άνθρωποι»!
Η κοινωνία των 2/3 που ζει σε βάρος του 1/3 σκλάβων αναβίωσε μετά από 2.500 χρόνια από τότε που την κατήργησε ο Σόλων.
Όσοι ανήκουν στους 3 που πληρώνουν και σκέφτονται να ξαναψηφίσουν κρατιστές, λυπάμαι, αλλά είναι ψυχοπαθείς. Οι άλλοι που ανήκουν στους 4 δικαιολογούνται. Είναι ανήθικα τομάρια, αλλά δικαιολογούνται. Η κοινωνία των 2/3 καλά κρατεί.
Η δημοκρατία, δεν ξέρω. Α, και παλιά οι αφέντες των σκλάβων ήταν υποχρεωμένοι να παρέχουν στους σκλάβους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ. Τώρα τίποτα.
Να πεινάσουν… Οι Βενεζουελάνοι είναι στους δρόμους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top