ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

3_

Ο Καμίνης ξήλωσε παράνομες αφίσες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης των αφισών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από ειδικά συνεργεία του δήμου Αθηναίων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση εντολής που δόθηκε από τον κ. Καμίνη, δήμαρχο Αθηναίων.
Μάλιστα, όπως επεσήμανε στον «Αθήνα 9.84» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανδρέας Βαρελάς απαγορεύεται από τον νόμο η αφισοκόλληση και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε γίνει. Να σημειώσουμε, την έντονη πολιτική αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί αφού κυριολεκτικά οι αφίσες είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της πρωτεύουσας και ενώ μάλιστα τα συνεργεία είχαν προβεί στην αφαίρεσή τους, τότε εκ νέου τοποθετήθηκαν καινούργιες.
Τέλος, ο κ. Βαρελάς σημείωσε μιλώντας στον 9.84 ότι ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία που έχει αναλάβει την αφισοκόλληση και πως τους ζητήθηκε να μην προσχωρήσουν σε νέα. «Δυστυχώς δεν μας άκουσαν και γέμισαν πάλι την Αθήνα. Ελπίζω να μην ξηλώσουμε σήμερα τις αφίσες και αύριο να ξαναδούμε πάλι το ίδιο φαινόμενο», κατέληξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top