ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

HǍ`- ʏɍǠӕ͔ͅŕ· ԕЏՠՐϕуٍ É`ԇ͠ʁԁӔSǠЏՠŐɊсԅɠӔϠ͉̅ĉ(EUROKINISSI/ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Ο Τόσκας αισθάνεται δικαιωμένος μετά τα… επεισόδια στα Εξάρχεια

σε Ελλάδα/Κοινωνία/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Κουκουλοφόροι «έκαψαν» τα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον κ. Νίκο Τόσκα.
Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ και έβαλαν φωτιές σε κάδους με σκουπίδια να ξεχειλίζουν, αλλά ούτε αυτό είναι άξιο λόγο για τον κ. Νίκο Τόσκα.
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες στα ΜΑΤ, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, αλλά ούτε για αυτό υπάρχει μία κουβέντα από τον κ. Νίκο Τόσκα.
Το μόνο θέμα που απασχολεί τον κ. Τόσκα είναι η συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια, η οποία είχε προγραμματιστεί την ίδια μέρα με τη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών, και την οποία απαγόρευσε.
Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι κατά κάποιον τρόπο, δήλωση υπεράσπισης των επεισοδίων. «Τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια αποδεικνύουν την ορθότητα της απόφασης για απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών» λέει, χαρακτηριστικά, και δεν αφήνει την ευκαιρία να επιτεθεί για μια ακόμη φορά στη ΝΔ και τους αστυνομικούς: «Το θέμα της συγκέντρωσης των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων ήταν μια προβοκάτσια ακροδεξιών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας».
Αυτά ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο περιθώριο της ημερίδας του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας για την Ισλαμιστική Ριζοσπαστικοποίηση και τρομοκρατία που γίνεται αυτή την ώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top