ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

se-dimoprasia-diamanti-92-karation-se-sxima-kardias

Σε δημοπρασία διαμάντι 92 καρατίων σε σχήμα καρδιάς

σε Ευκαιρίες

Στο «σφυρί» βγαίνει στις 27 Μαΐου ένα σπάνιο διαμάντι 92 καρατίων σε σχήμα καρδιάς, από τον οίκο δημοπρασιών Christie’s, στη Γενεύη της Ελβετίας. Πρόκειται για το διαμάντι «La Légende», που σημαίνει «θρύλος» στα γαλλικά, με την αξία του να εκτιμάται μεταξύ 14 και 20 εκατ. δολαρίων. Το διαμάντι, το οποίο συνοδεύεται από ένα μαργαριταρένιο κολιέ, σχεδιάστηκε από τον οίκο κοσμημάτων Boehmer και Bassenge. Συλλέκτες πολύτιμων πετραδιών συχνά ξοδεύουν ασύλληπτα ποσά, προκειμένου να αποκτήσουν ένα σπάνιο διαμάντι.
Το σπάνιο ροζ διαμάντι «Pink Star» των 59,60 καρατίων, πωλήθηκε αντί 71,2 εκατομμυρίων δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο Χονγκ Κονγκ, τον Απρίλιο.
Τον Μάιο του 2016, το μπλε διαμάντι Oppenheimer είχε πουληθεί αντί 57,74 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας, σε δημοπρασία του οίκου Christie’s στη Γενεύη.
Σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s, τον Νοέμβριο του 2015 επίσης στη Γενεύη, ένα μπλε διαμάντι 12,03 καρατίων, το «Blue Moon of Josephine», είχε πωληθεί αντί 48,4 εκατ. δολαρίων σε έναν μεγιστάνα του Χονγκ Κονγκ.
Εξάλλου, τον Μάιο του 2016, ένα σπάνιο ροζ διαμάντι 15,38 καρατίων πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στη Γενεύη αντί 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top