ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Whitney-Houston-1

Στο «σφυρί» αντικείμενα της Γουίτνι Χιούστον

σε Ευκαιρίες

Τα βραβεία, τα κοστούμια και διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα από την περιουσία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας και ηθοποιού, της αείμνηστης Γουίτνεϊ Χιούστον θα πωληθούν σε μία δημοπρασία που θα γίνει στην Καλιφόρνια προς το τέλος Ιουνίου.
Όπως δήλωσε ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions, στις 24 και 25 Ιουνίου, ανάμεσα στα αντικείμενα που θα πωληθούν θα είναι το βραβείο Emmy που κέρδισε η Χιούστον το 1986 για την παρουσία της στα 28α βραβεία Grammy, το οποίο υπολογίζεται ότι θα φτάσει τις 10.000 δολάρια, καθώς και η υπογραφή της για την ταινία «Waiting to Exhale» του 1995, η οποία μπορεί να πωληθεί έναντι 1.000 δολαρίων.
Στην δημοπρασία θα διατεθούν περισσότερα από 100 αναμνηστικά κομμάτια που είναι μέρος της συλλογής του οίκου δημοπρασιών.
«Θεωρούμε ότι ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να δώσουμε κάτι από την Γουίτνεϊ, στους ανθρώπους που την αγαπούσε και για την μουσική της που η Γουίτνεϊ αγάπησε με όλη την καρδιά και την ψυχή της», δήλωσε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, η Πατ Χιούστον πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας και πρόεδρος του της περιούσιας της Γουίτνεϊ Χιούστον.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία μπανιέρα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το 2012, σε ηλικία 48 χρόνων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top