ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Toskas

Συμβουλές καλής «αγωνιστικής συμπεριφοράς» Τόσκα προς… τους αγρότες

σε Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Να κάνει «μάθημα» στους αγρότες για το πώς θα κάνουν τη διαμαρτυρία τους επιχείρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Τόσκας μετά τα όσα συνέβησαν νωρίτερα έξω από το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Χωρίς αντίλογο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη βγήκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και απευθυνόμενος στους αγρότες χαρακτήρισε τα επεισόδια ως «απαράδεκτα» και τους «συμβούλεψε» ότι «έτσι δεν γίνονται οι κοινωνικοί αγώνες».

«Εμείς προσβλέπουμε σε ένα κλίμα ήρεμο για να διαφυλαχθεί το δημοκρατικό δικαίωμα της διαδήλωσης αλλά και να διαφυλαχθούν όσα πρέπει να διαφυλαχθούν» συμπλήρωσε ο κ. Τόσκας.

Πρόσθεσε, δε ότι «σαν δείγμα καλής θέλησης δεχθήκαμε ένας μικρός αριθμός τρακτέρ από τη Νίκαια να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες εφόσον το κλίμα είναι ήρεμο». Όπως ανακοίνωσε, στα επεισόδια έγιναν τέσσερις συλλήψεις ενώ τραυματίστηκαν και δέκα αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

«Η αστυνομία έχει σχεδιασμό που ήδη υλοποιείται. Από εκεί και πέρα θα διαφυλαχθεί το κέντρο και οι διαδηλώσεις και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε έναν απολογισμό ηρεμίας που θα οδηγεί στην επόμενη ημέρα» κατέληξε ο υπουργός.

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Πολιτική

Go to Top