OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνελήφθη ο 65χρονος μετρ των οικονομικών εγκλημάτων

σε Μαζί τα φάγαμε

Ο μετρ των οικονομικών εγκλημάτων στη χώρα μας, ηλικίας 65 ετών, συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς του τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 65χρονος αναζητείτο από το 2010, μετά από μία ακόμη απάτη του την οποία έστησε, με επτά συνεργούς του το 2007.Είχαν πετύχει να πουλήσουν με πλαστά έγγραφα οικόπεδο στο Π. Ψυχικό, έναντι 2.500.000 ευρώ, το οποίο δεν τους ανήκε. Σε βάρος του εκκρεμούσε ανεκτέλεστο ένταλμα σύλληψης, για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση.

Το 1994 ο 65χρονος είχε κλέψει ομόλογα αξίας 990.000.000 εκατομμυρίων δραχμών (περίπου 3 εκατ. ευρώ) από την Εθνική Τράπεζα. Τον περασμένο Νοέμβριο ο 65χρονος πρώην τραπεζικός, πούλησε… τέσσερις φορές την ίδια βίλα στο Ψυχικό, και άλλη μία στη Βούλα, συμμετέχοντας σε κύκλωμα που εξαπατούσε υποψήφιους αγοραστές ακινήτων, αποκομίζοντας πάνω από 700.000 ευρώ. Παρότι συνελήφθησαν πέντε μέλη της σπείρας (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες), ο 65χρονος και ένας 53χρονος συνεργός του αναζητούνταν έως το πρωί της Τρίτης.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*