ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

HǍmՋǭʼnӏďӠԙ͠Џˉԉʙ͠É`ԇ͠ŊˏÇ дĠ-ԑɔǠ؇֏֏щn(EUROKINISSI-̐ϋQǠԁԉMi

Χαρδούβελης: Από τα 500 εκατ. μέτρα του email, σε μέτρα 9 δισ. ευρώ

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Από τα 500 εκατ. μέτρα του e-mail Χαρδούβελη πήγαμε σε μέτρα 9 δισ. ευρώ, με τον φορολογούμενο να πληρώνει επιπλέον χρέος, σημείωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Αποκάλεσε οπισθοδρόμηση τη «διαδρομή» από το email Χαρδούβελη στην επιστολή Τσακαλώτου ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. «Δεν πρόκειται καν για πύρρειο νίκη» σημείωσε, απαντώντας στη δήλωση Χρυσόγονου.
Ο κ. Χαρδούβελης υπενθύμισε ότι «από τα 500 εκατ. μέτρα του email Χαρδούβελη πήγαμε σε μέτρα 9 δισεκ. ευρώ με τον φορολογούμενο να πληρώνει επιπλέον χρέος».
«Είχαμε βγει δύο φορές στις αγορές, και με λογικά επιτόκια, δεν είχαμε ελλείμματα, είχε σταθεροποιηθεί οικονομία… Ο επιχειρηματικός κόσμος είχε δει τη διαφορά» σημείωσε ακόμη ο οικονομολόγος. Σήμερα, πρόσθεσε, βρισκόμαστε σε τρίτο μνημόνιο και σε εκκρεμή αξιολόγηση.
Ο κ. Χαρδούβελης δήλωσε ακόμη ότι το ΔΝΤ έκανε λάθος που δεν έκλεισε την αξιολόγηση επί ΝΔ, δίνοντας παράλληλα τη δόση των 7,2 δισεκ. ευρώ, καθώς αν είχε πράξει το αντίθετο μπορεί να είχαμε αποφύγει την κρίση του 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top