ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

SHEENE_HELMET

Ένα από τα διασημότερα κράνη του κόσμου, σε δημοπρασία!

σε Ευκαιρίες

Οι πιο παλιοί ίσως θυμούνται την ιστορία: Ο Barry Sheene, αγωνιστικός αναβάτης της Suzuki την δεκαετία του 70, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην Daytona το 1975, στο οποίο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του. Τότε, ο αναβάτης είχε διαφύγει του θανάσιμου κινδύνου με κατάγματα στο δεξί χέρι και την κλείδα, τον αριστερό μηρό, αλλά και δυο πλευρά, ενώ το κράνος του έπαιξε μείζονα ρόλο στην επιβίωσή του!
Αυτό το κράνος λοιπόν θα είναι διαθέσιμο για δημοπρασία στο Stafford αυτό το Σάββατο, με ελάχιστη τιμή στις 4.000 λίρες!
Το κράνος του Sheene φέρει τη ζημιά από την πρόσκρουση στο πίσω του μέρος, οι οποίες… δεν είναι μόνο από εκείνη την σύγκρουση, καθώς με το ίδιο κράνος, ο Sheene είχε εμπλακεί σε μια πτώση το 1974 στο σουηδικό Grand Prix, στην οποία είχε παρασύρει και τον Giacomo Agostini! Πρόκειται για ένα κράνος Bell, σε μαύρο και χρυσό χρωματισμό, ενώ φέρει τον αριθμό 7 του Sheene αλλά και το χαρακτηριστικό σχέδιο του «Donald Duck».
Έχει μαύρη ζελατίνα, φέρει το αυτοκόλλητο της πιστοποίησης SHCA με αριθμό 1372063, ενώ έχει επίσης την χαρακτηριστική… τρύπα στο σαγόνι, για το τσιγάρο του Barry Sheene!
Στη δημοπρασία, το κράνος του Sheene θα παρουσιαστεί σε ειδική βάση, ενώ θα είναι διαθέσιμα όλα τα έγγραφα για την πιστοποίηση της αυθεντικότητάς του!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top