ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

honda-forza-2013-1

Ανάκληση σκούτερ της Honda για έλεγχο συστήµατος συνδυασμένης πέδησης

σε Μαύρη Λίστα

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανοµέας των µοτοσυκλετών Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης σκούτερ µάρκας Honda µοντέλο NSS300A (Forza) (Κωδικός Μοντέλου: NF04, Έτος Μοντέλου: 2013). Η ανάκληση αφορά 96 δίκυκλα, µε ημερομηνία κατασκευής από 11 Ιανουαρίου 2013 έως 07 Οκτωβρίου 2013. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, σε ορισµένα δίκυκλα, το παξιµάδι του ρακόρ του «συστήµατος συνδυασμένης πέδησης», κατά τη λειτουργία του φρένου µετά από συνεχή οδήγηση, ενδέχεται να χαλαρώσει λόγω λανθασµένης ροπής σύσφιξης, η οποία µπορεί να οδηγήσει σε µειωµένη απόδοση του φρένου και πιθανό κίνδυνο ατυχήµατος. Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνει έλεγχος και – εφόσον χρειαστεί – επισκευή του κάθε δικύκλου, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: customer_service@saracakis.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαύρη Λίστα

Chalvas

Ανακαλείται χαλβάς

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη
Go to Top