ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Toyota-Avensis-2007-696x468

Ανάκληση 1.271 Toyota Avensis στην Ελλάδα

σε Ελλάδα/Μαύρη Λίστα

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει πως ανακαλούνται επιπλέον 1271 Toyota Avensis στην Ελλάδα, παραγωγής από 1 Νοεμβρίου 2007 έως 31 Αυγούστου 2008, λόγω των προβληματικών αερόσακων της Takata.
Στα εμπλεκόμενα οχήματα ενδέχεται το σύστημα πυροκροτητή-εκτόνωσης του αερόσακου οδηγού να μην λειτουργήσει βάσει των προδιαγραφών. Ως εκ τούτου είναι πιθανό σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου να μην πραγματοποιηθεί η πλήρης εκτόνωσή του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος / αντικατάσταση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top