ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

smart-fortwo9

Ανάκληση 454 οχημάτων Smart fortwo

σε Μαύρη Λίστα

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων smart fortwo της κατασκευαστικής σειράς C453.
Η ανάκληση περιλαμβάνει 454 οχήματα, ημερομηνίας παραγωγής από 10/2014 έως 07/2015, στα οποία ενδέχεται ο μηχανισμός ασφάλισης του καλύμματος συντήρησης (καπό) να µην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε περίπτωση υψηλής ταχύτητας του οχήματος και σε συνδυασμό ταυτόχρονης επίδρασης ισχυρών ριπών ανέμου, ενδέχεται να αποκολληθεί το κάλυμμα συντήρησης του οχήματος. Η αποκόλλησή του από το όχημα θα αύξανε τον κίνδυνο ατυχήματος και θα μπορούσε να δημιουργήσει αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού στους οδηγούς οχημάτων που ακολουθούν.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το ανωτέρω θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Οχημάτων smart της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του μηχανισμού ασφάλισης του καλύμματος συντήρησης (καπό), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 117 6000.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαύρη Λίστα

Chalvas

Ανακαλείται χαλβάς

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη
Go to Top