ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

bmw-7-series-sdfer-018

Ανακαλούνται 6.110 αυτοκίνητα της BMW 7

σε Μαύρη Λίστα

Σύμφωνα με δήλωση του NHTSA, η BMW προχώρησε σε ανάκληση 6.110 μοντέλων 740Li, 750Li και 750Lxi που κατασκευάστηκαν από την 1 Ιουλίου 2015 έως και την 11 Νοεμβρίου 2015.
Σύμφωνα με ισχυρισμούς της βαυαρικής εταιρείας, τα οχήματα που ανακαλούν, έχουν ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του αερόσακου, που μπορεί τυχαία να κάνει reset, κάτι που θα προκληθεί από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα. Το πιθανό βραχυκύκλωμα θα επέλθει από υπολείμματα σιδήρου, που έμειναν στο αμάξωμα κατά της διαδικασίας κατασκευής.
Εάν η μονάδα αερόσακου κάνει reset κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης, οι αερόσακοι δεν θα ανοίξουν. Κάτι τέτοιο θα έκανε πολύ μεγαλύτερο τον κίνδυνο τραυματισμού ή θανάτου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι δεν έχει παρατηρηθεί οποιεσδήποτε τραυματισμός ή θάνατος που να σχετίζεται με το ελάττωμα.
Η ανάκληση αναμένεται να ξεκινήσει στις 16 Μαΐου και η εταιρεία θα ξεκινήσει την ειδοποίηση για τους ιδιοκτήτες και τις αντιπροσωπείες σύντομα. Οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να έρθουν σε επαφή με την τοπική αντιπροσωπεία τους για να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για service, έτσι ώστε η μονάδα ελέγχου αερόσακου να αντικατασταθεί. Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν, με την διάρκεια της να υπολογίζεται έως και τέσσερις ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαύρη Λίστα

Chalvas

Ανακαλείται χαλβάς

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη
Go to Top