ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Αντάρτικο η Χρυσοβελώνη: Ανοιχτό να φύγει από τους ΑΝΕΛ

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Την έντονη δυσαρέσκεια της για τη στάση του Πάνου Καμμένου σχετικά με την αποχώρησή της από τη θέση της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επανέλαβε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Χρυσοβελώνη ανέφερε πως δεν νιώθει δυσαρέσκεια για την απομάκρυνσή της από τη θέση της υφυπουργού, αλλά για το ότι δεν ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματός της, ως είθισται. «Το έμαθα από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη για την απομάκρυνσή μου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν ήταν υποχρέωση του Πρωθυπουργού να την ενημερώσει, αλλά του κ. Καμμένου.
Όπως ανέφερε, στην τελευταία επικοινωνία τους, τη Δευτέρα πριν από τον ανασχηματισμό, ο κ. Καμμένος της είχε πει πως «τίποτα δεν αλλάζει, μην ανησυχείς όλα καλά». «Είχα εμπιστοσύνη στην κρίση του, δεν έκανα απολύτως καμία παρέμβαση, δεν του τηλεφώνησα, δεν τον πίεσα για να παραμείνω στο υπουργικό σχήμα όπως ενδεχομένως έπραξαν μερικοί άλλοι», πρόσθεσε.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σημείωσε πως δεν είχε καμία συνομιλία με τον κ. Καμμένο μετά από τον ανασχηματισμό. «Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να μου δώσει μια εξήγηση για την απομάκρυνσή μου από την κυβέρνηση ενώ έχω μήνυμα στο κινητό μου που αναγνωρίζει ότι ανταποκρίθηκα στα καθήκοντά μου» είπε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top