ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

10_

Γεροβασίλη: Δεν πανηγυρίσαμε για το Ελληνικό…

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Να μετριάσει τις εντυπώσεις από το πανηγυρικού ύφους non paper που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου λίγη ώρα μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Ελληνικού στη Lamda Develompent και η οποία προκάλεσε δυσφορία σε μέρος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Αφού είπε σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ ότι «δεν πανηγυρίσαμε για το Ελληνικό» στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη βελτίωση των όρων της συμφωνίας.
Επανέλαβε, δε, το γνωστό επιχείρημα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν θέλουν να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες για τις πολιτικές που εφαρμόζουν λέγοντας ότι «στις σκέψεις μας υπάρχει διαφορετική λογική (για την ιδιωτικοποίηση), όμως κατεβήκαμε στις εκλογές με συγκεκριμένο πλαίσιο» συμπληρώνοντας ότι τη διαχείριση του πλαισίου αυτού έδωσε ο ελληνικός λαός στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αποδεχθήκαμε μια συμφωνία το καλοκαίρι, παλέψαμε για τους καλύτερους δυνατούς όρους με δεδομένο ότι η χώρα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, μέσα στη συμφωνία υπήρχαν και οι ιδιωτικοποιήσεις, και με πλήρη συναίσθηση αποφασίσαμε ότι θα παλέψουμε συνεχώς για τους καλύτερους όρους και φτάσαμε και στη χθεσινή συμφωνία» εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Δεν βρίσκεις άκρη δηλαδή…

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top