ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

9_

Γεωργιάδης: Δυστυχώς το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Την άποψη πως «το κράτος δεν έχει» τις απαραίτητες δομές που θα υποστηρίξουν τα άτομα που βγαίνουν από ένα κέντρο αποκατάστασης, καθώς «το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σε πάρα πολλά σημεία και μέσα στη κρίση που διανύουμε έχει μείνει πάρα πολύ πίσω», εξέφρασε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης από τη Λάρισα.
Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» για τα 10 χρόνια λειτουργίας του, σημείωσε πως οι παραπάνω αδυναμίες του κράτους θα μπορούν διορθωθούν «όσο θα μπορούμε να ανακτούμε την οικονομική μας ελευθερία».
Ιδιαίτερη στιγμή στη φετινή επέτειο ήταν και η παρουσία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, η οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο με αφορμή την ολοκλήρωση της αποκατάστασης και αποθεραπείας της.
«Είχαμε ζήσει την τραγωδία με την Μυρτώ και όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει εδώ η νοσηλεία της Μυρτούς. Τώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια και ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την ανθρώπινη στιγμή» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top