ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

10_

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει σήμερα, καταστρέφει τον τόπο

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ δεν πέτυχαν τους στόχους τους στη συζήτηση στη Βουλή παρά τις διαρροές των προηγούμενων ημερών περί αποκαλύψεων», σχολίασε σήμερα, μία μέρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως ο πρωθυπουργός επιχείρησε να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης για να αποφύγει την αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής διαφάνειας της Βουλής αλλά και τα 5,5 δισεκατομμύρια που έρχονται. Σε ό,τι αφορά το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων και την εμπλοκή της ΝΔ με τα τιμολόγια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως τον κ. Μαυρίκο δεν τον πλήρωσε το κόμμα, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει μόνο ένα τιμολόγιο και αυτό πιστωτικό. Έκανε επίσης λόγο για ένα κύκλωμα που μοίραζε κρατική διαφήμιση για να προστατευθεί ο κ. Παππάς.
Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Μαυρίκος πήρε διαφήμιση από τη ΝΔ όπως πήραν και άλλοι εκδότες και δημοσιογράφοι, τονίζοντας ότι η ΝΔ θα δώσει όλα τα τιμολόγια και κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο.
Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει σήμερα καθώς η πολιτική της καταστρέφει τον τόπο», εκτιμώντας πως «Τσίπρας και Καμμένος θα κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top