ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ՋǠ- ӕƇԇӇ ͓ ԏՠՐ. ĉʁɏӕ͇Ӡ(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος των «53» «κάρφωσε» Μουζάλα-Τόσκα

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, «κάρφωσε» με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του σκληρού πυρήνα των «53+» , Χρήστος Καραγιαννίδης. «Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς.
Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο. Και αυτές οι κριτικές, ξαναλέω γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό», ανέφερε με νόημα ο βουλευτής.
Ο κ. Καραγιαννίδης, μετά και τις δηλώσεις του για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στα υπό κατάληψη κτήρια, άσκησε κριτική στον Νίκο Τόσκα, λέγοντας, «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτων, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο, αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας».
Τέλος άφησε αιχμές και για το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας: «Συντάσσομαι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top