ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Onassis_1

Η Αθηνά πουλά την «βίλα της απιστίας»

σε Ευκαιρίες

Δεν πέρασαν παρά μόνο δυο χρόνια από όταν η Αθηνά Ωνάση εντυπωσιασμένη από τη βίλα στο Γουέλιγκτον στη Φλόριντα των ΗΠΑ έδωσε μια περιουσία για να την αποκτήσει. Την περίοδο εκείνη η χρυσή κληρονόμος ζούσε ευτυχισμένη με τον Άλβαρο Ντε Μιράντα Νέτο και φρόντισε να μετατρέψει το ήδη υπερπολυτελές σπίτι σε πραγματικό παλάτι. Πριν έξι μήνες ωστόσο στο ίδιο σπίτι έμελλε να γραφτεί και ο επίλογος στον έρωτά της με τον Βραζιλιάνο γόη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ειδοποιημένη από τα μέλη της ασφάλειάς της η Αθηνά Ωνάση σχεδόν έκανε τσακωτό τον… καλό της να την απατά με μια ξανθιά καλλονή. Τότε πήρε την απόφαση για τον χωρισμό της με τον επί 15 χρόνια σύντροφό της και τώρα βάζει τέλος στην άσχημη ανάμνηση βάζοντας πωλητήριο στο «παλάτι» που της θυμίζει την απιστία του.
Το σπίτι που βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο χώρο σχεδόν τεσσάρων στρεμμάτων είναι συνολικού εμβαδού 480 τετραγωνικών. Η κατασκευή του χαρακτηρίζεται τουλάχιστον πολυτελής. Η τιμή που το αγόρασε η Αθηνά Ωνάση παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστη, κάποιοι λένε ότι ήταν 5 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο στο πωλητήριο, σύμφωνα με τη στήλη Page six της New York Post η τιμή που μπήκε γράφει το ποσό των 3.250.000 δολαρίων, προφανώς καθώς η Αθηνά Ωνάση θέλει να απαλλαχθεί άμεσα από τις κακές αναμνήσεις.

Onassis_2

Onassis_3

Onassis_4

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top