ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

8_

«Θα τα ψηφίσουν όλα και με περικοπές συντάξεων και αφορολόγητο»

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Όσο καθυστερεί η αξιολόγηση γίνεται πάντα χειρότερη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm», και συμπλήρωσε: «η λύση για τους Ευρωπαίους είναι τεχνική, δηλαδή να βγαίνουν τα νούμερα. Σε εμάς είναι πότε η κυβέρνηση θα αποφασίσει να φέρει τα μέτρα στη βουλή» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να σταματήσει τα λόγια εσωτερικής κατανάλωσης και να φέρει τα μέτρα που θα είναι σκληρά, αφού θα έχουν μέσα και αφορολόγητο και περικοπές συντάξεων» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και εκτίμησε μάλιστα ότι θα ψηφιστούν από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα ψηφίσει τα πάντα, θα τα ψηφίσουν όλα και με περικοπές συντάξεων και αφορολόγητο. Οι βουλευτές θα τα ψηφίσουν όλα, γιατί δεν θέλουν να χάσουν την εξουσία» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εάν κλείσει η αξιολόγηση με τον Μητσοτάκη, τα μέτρα θα είναι λιγότερα, ο κ. Τσίπας αποτελεί πρόβλημα για την αξιολόγηση λόγω έλλειψης αξιοπιστίας. ‘Αρα σε όλους τους στόχους βάζουν ένα 30% πάνω» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και χαρακτήρισε ως καταστροφικό πλαίσιο της διαπραγμάτευσης τον Αλέξη Τσίπρα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top