ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

6_1

Καταγγελίες για φακελάκι (29-05-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site http://www.edosafakelaki.org/ και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Αναλυτικά, για την προστασία των καταγγελλόντων, οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Το site τις ομαδοποιεί ανά καταγγελλόμενο και όταν συγκεντρωθούν πολλές καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο, προωθούνται στις αρχές. Πολλές καταγγελίες από διαφορετικά πρόσωπα συνιστούν βάσιμο κατηγορητήριο ακόμα και χωρίς την ύπαρξη επιπλέον στοιχείων. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ημερομηνία:
Αύγουστος, 2014
Ήμουν έγκυος και μου σύστησε κάποια γνωστή έναν μαιευτήρα στο Ελενα. Πηγα κατόπιν ραντεβού με εξετασε και μου λέει θα κάνουμε εξετάσεις και θα έρχεσαι να σε παρακολουθώ πριν την γέννα θα μου δώσεις 1500 ευρώ και 200 η αναισθησία λόγος. Του λέω γιατρέ εγώ γιατί να σας δώσω? Εσείς πληρώνεστε και εγώ πληρώνω την ασφάλεια μου γιατί τα επιπλέον χρήματα? ? Και σηκώθηκε με κάτι νεύρα και μου φώναζε ΑΝΤΈ ΓΕΙΆ. Έπαθα σοκ από την τρομάρα μου. . Ανάγωγος. . . μου έρχονται στο μυαλο ένα σωρό κοσμικά επιθετα γι αυτόν τον άνθρωπο οπότε τον σκέφτομαι. . . Λυπάμαι πολύ που λένε και καμαρώνουν ότι είναι γιατροί…

ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Απρίλιος, 2012
Νοσοκομειο παιδων Αγλαια Κυριακου. Κλασσικη προεγχειρητικη τακτικη του αναισθησιολογου : Σε καλει σε ενα δωματιακι για να σε «ενημερωσει» για την επεμβαση και τους κινδυνους της . Ουσιαστικα σου κανει ψυχολογικο πολεμο για να «δωσεις» εθελοντικα χωρις να σου ζητησει . Νομιζω το κανουν σε πολλα νοσοκομεια…

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιούλιος, 2015
Ποσό: 2.500€
Περιγραφή:
Ρωτήθηκε ο Γιατρός τι Ωφειλουμε για την επέμβαση; Απαντά εκείνος κανονικά αυτή η εγχείρηση κοστίζει σε ιδιωτικό Νοσοκομείο 2500€. Εδοθησαν τα χρήματα δυστυχώς απο την φίλη μου στον διάσημο νευροχειρουργό του Νοσομειου Ευαγγελισμος. Σε συνάντηση που είχε ο ασθενής μου στην αιμοδοσία με νοσηλεύτριες μόλις έμαθαν για τον γιατρο που χειρούργησε ρωτούσαν επιμόνως να μάθουν ποιο ηταν το ποσό που έδωσε .Μολις απεκάλυψε το ποσό σχολίασαν εκείνες επικριτικά ,κρίμα για τον * γιατι ούτε παιδιά ούτε σκυλιά έχει. Αν ενδιαφέρεσται ειλικρινά να μπει ενα τέλος σε αυτή την κατάρα διασταύρωστε τα στοιχεία που σας έδωσα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Ποσό: 500€
400 σε χειρουργό και 100 σε αναισθησιολογο. Και το θεωρούν αυτονόητο. Ποντάρουν στον πόνο και στον φόβο των ασθενών. Όλοι σε αυτή τη χώρα κακοπληρωμένοι επιστήμονες είμαστε. Απο που κι ως που οι γιατροί θεωρούν ότι δικαιούνται κάτι τέτοιο;

ΧΕΙΡΟΥΡΓEΙΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΧΟΛΗΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Μάιος, 2015
Αφαίρεση χολής στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, Β΄ Χειρουργική Κλινική. Δεν μου ζητήθηκε να δώσω τίποτα πέραν απο το ποσό που όφειλα στο νοσοκομείο.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Το 2008 έκανε ο πατερας μου εγχειριση στο γόνατο στο Κωνσταντινοπουλειο νοσοκομειο στη Νεα Ιωνία. Η εγχειριση πήγε πολύ καλά ο γιατρός μας ενημέρωσε αναλυτικά, τον επισκεπτόταν καθημερινά και θέλησα να του δώσω 300 ευρώ. Τά έβαλα σε ένα φάκελο και πρίν βγάλω τον πατέρα μου απο το νοσοκομείο πήγα στο γραφείο του γιατρού (ήταν μόνος του και έγραφε) έκλεισα τη πόρτα και τον ευχαρίστησα και του έδωσα το φάκελλο. Χωρίς να τον ανοίξει μου είπε ευγενικά ότι κάνει τη δουλειά του, δε χρειάζεται να του δώσω τίποτα, και ότι τον πληρώνει το νοσοκομείο. Ο ιατρός αυτός σήμερα θεωρείται ένας απο τους καλύτερους ορθοπεδικούς. Δε μπορώ κατηγορήσω ένα κλάδο όταν έχει και τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Μεμονωμένα άτομα έστω και πολλά μπορώ αλλά όχι ολόκληρο το κλάδο των ιατρών.

ΈΓΚΡΙΣΗ ΝΕΟΚΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
Κατήγγειλα Φακελάκι
Νομός Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Σεπτέμβριος, 2005
Ποσό: 500€
Ζητήθηκε από υπάλληλο της πολεοδομίας φακελάκι, προκειμένου να παραβλέψει δήθεν ελλείψεις νεόκτιστης οικοδομής όπως ισχυρίστηκε. Δεν πλήρωσα αλλά αντιθέτως απευθύνθηκα στην διευθύντρια. Αιτιολόγησα επαρκώς και ο υπάλληλος υποχρεώθηκε να εγκρίνει άμεσα.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΟ-ΑΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Ποσό: 400€
ΔΩΣΑΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΣΕ ΔΟ-ΑΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ¨»ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Ποσό: 1.500€
ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ.

ΣΠΟΝΔΥΛΟΔΕΣΙΑ 01+02+03 (ΑΦΟΡΑ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ)
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Ποσό: 1.500€
ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Ποσό: 1.500€
Έκανα εισαγωγή για επέμβαση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας συγχαρητήρια για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και χωρίς να μπω στην δοκιμασία εάν πρέπει να δώσω κάτι. Δυστυχώς συνάντησα ένα γνωστό μου από επαρχία ο οποίος υποτίθεται ήρθε συστημένος σε ένα γιατρό του νοσοκομείου για επέμβαση. Ο συγκεκριμένος (γιατρός ) τον βάζω σε παρένθεση γιατί δεν είναι γιατρός είναι απατεώνας του είπε εν ψυχρώ εγώ παίρνω 2.500 ευρώ αλλά για εσένα θα σού πάρω 1.500 ευρώ λόγω γνωστού για άμεση εισαγωγή διαφορετικά η εισαγωγή θα γινόταν σε ένα μήνα. Ο γνωστός μου με ένα σωρό οικονομικά προβλήματα αναγκάσθηκε να δανεισθεί από γνωστούς και συγγενείς και του έδωσε το ποσό, εγώ του είπα να καταγγείλει το γεγονός αλλά είναι φοβισμένος λόγω του σοβαρού προβλήματος που είχε. Εγώ ξέρω το όνομα του γιατρού αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι δυστυχώς γιατί δεν ήταν προσωπικό μου πρόβλημα και δεν έχω την συγκατάθεση του γνωστού μου. Δυστυχώς το ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Τα λαμόγια κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν από την δημόσια διοίκηση.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gom, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top