ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

5_1

Καταγγελίες για φακελάκι

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site edosafakelaki.org και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Παράλληλα, «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» δημοσιεύει και αναφορές αναγνωστών μέσω των οποίων επιβραβεύονται άριστες συμπεριφορές δημοσίων λειτουργών. Πάντως, για την προστασία των καταγγελλόντων οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ-ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Αχαΐας
Ποσό: 500€
Μετά από αποτυχημένη θεραπεία και διάγνωση ιδιώτη ιατρού (πέρασε σκωλικοειδητη για… γριπη!) εισήχθην στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο Πατρων, για να μου γινει απλη παρακέντηση, ωστε να αφαιρεθεί, επειγόντως υγρό που ειχε μαζευτει στην κοιλιά και ενω κινδύνευε αμεσα η ζωη μου. Περιέργως ο αξονικός «χαλαγε» οποτε ανεβαινε και δεν γινόταν η παρακέντηση. Αναγκάστηκα να σκάσω τα 500 Ευρω και γλίτωσα παρα τριχα, επειδη με το που βγηκε το υγρο, μυρισε η μποχα μεσα στην αιθουσα του αξονικού, το υγρο ειχε αρχισει να μολύνεται… μετα από ενα μήνα είδα το όνομα του χειρουργου που τα ειχε πάρει, σε μια λιστα της επισημης αντιπροσωπειας της Mercedes Benzστην Πατρα, με την οποια συνεργαζομουν επαγγελματικα (μεταφραση), να εχει αλλαξει το σασμάν και να εχει βαλει την αυτόματη σπορ έκδοση! Ειμαστε μικρη πόλη. Εκεί σκέφτηκα για μια στιγμή πως αν καρφωνόταν σε κανέναν γκρεμό της Πατρων-Κορινθου θα στενοχωριόμουν… καθόλου!

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Αχαΐας
Έμεινα στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο Πατρων 2 εβδομαδες μετα απο σοβαρο χειρουργειο. Ο Θεραπων Ιατρος μου κ. Σκρουμπής ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παρει 200 Ευρω που θέλησα να του δώσω, ΑΦΟΥ πήρα το εξιτηριο από αυτόν. Με κοπο δεχθηκε ενα γεύμα σε εστιατόριο της πόλης για την οικογένειά του. Ο ΘΕΟΣ ΝΑΤΟΥ ΤΑΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ!

MOU ZITISE KAI DEN EDOSE
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Κορινθίας
Ποσό: 200€
Simera to proi gia apli nosileia 3 imeron gia igmoritida sto ORL Nosokomeio Korinthou mou zitithike apo ton giatro 200 euro giati pisteuei oti me prosexe idiaitera eno epairna mono antiviosi…. Enimerosa tin proistameni kai epeita sikothika kai efiga…

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Θεσσαλονίκης
Ποσό: 250€
Για εγχείριση καταρράκτη της Θείας μου το φακελάκι ήταν 250 ευρώ μαύρα σε πανεπιστημιακή κλινική. Η διαδικασία κράτησε σχεδόν 1 ώρα.

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Λάρισας
Ποσό: 100.000€
Μετά από ατύχημα χρειάστηκα χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και ο κ. *, Νευροχειρούργος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ζήτησε 100.000 ευρώ για την επέμβαση. Ο πατέρας μου βγήκε παραπατώντας…. αφού το γλίτωσε το εγκεφαλικό πάλι καλά! Τελικά η επέμβαση έγινε σε ιδιωτική κλινική με αμοιβή γιατρού 3.000 ευρώ. Δεν έκανα λάθος στο νούμερο εκατό χιλιάδες ευρώ ζήτησε! Εγώ ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω το νούμερο! Ντροπή του!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Ηρακλείου
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο επιστήμονα και πάνω απ όλα άνθρωπο κ. Καρατζάνη Αλέξανδρο, επιμελητή της Ωττορυνολαρυγγολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης για την επέμβαση στο διάφραγμα που έκανε στον σύζυγο μου χωρίς να ζητήσει ένα ευρώ…. Σε άλλη κλινική μας είχαν ζητήσει 2000 ευρώ για την ίδια επέμβαση!

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.
Νομός Καβάλας
Ημερομηνία:
Ποσό: 200€
Το Φθινόπωρο του 2012 έδωσα στον *της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καβάλας, *200 ευρώ για να μειωθεί η λίστα αναμονής για εγχείρηση καταρράκτη.

ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
Δεν έδωσα φακελάκι
Φεβρουάριος, 2013
Η μονη γυναικολος στην Αλεξανδρουπολη που δεν δεχεται φακελακι και μαλιστα μπορεί να σε κατσαδιασει ειναι η κα Κουτλακη. Εγω γεννησα στο νοσοκομειο της Αλεξανδρουπολης με γιατρο την κα Κουτλακη και οταν εβγαινα απο το νοσοκομειο και ηθελα να της δωσω ενα δωρο για «ευχαριστώ» θυμωσε γιατι οπως μου είπε αυτη ειναι η δουλεια της και δεν εκανε κατι περισσότερο από αυτο που έπρεπε να κανει. Μπράβο της. Επίσης φακελάκι δεν δεχεται κ ο παιδοχειρουργος ο κος Σουλτανιδης, ο οποίος και αυτός είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εγχειρησε την κόρη μου πριν 3 χρονια και φυσικά δεν ζήτησε αλλα και δεν δέχθηκε τιποτα.

ΤΟΚΕΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Λάρισας
Ποσό: 200€
Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ο αναισθησιολόγος απαίτησε αμέσως μετά τον τοκετό (και πριν την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας) να πληρωθεί για τις υπηρεσίες του από το σύζυγό μου.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΠΕΜΒΑΣΗ »ΡΟΥΤΙΝΑΣ»
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 5.000€
Η ιστορία μου ξεκινάει όταν σε μεγάλη ηλικία (30 χρονών) έμαθα ότι πάσχω από κάποια συγγενής καρδιοπάθεια, για καλή μου τύχη όχι κάτι σοβαρό αλλά θα έπρεπε να είχε γίνει επέμβαση σε μικρή ηλικία για να διορθωθεί το πρόβλημα.. Η επέμβαση έγινε στο *με γιατρό τον κ.*..Εξαίρετος επιστήμονας, ιδιόρρυθμος χαρακτήρας κ απόμακρος (ίσως αν ήταν πιο σοβαρή η επέμβαση να ήτανε πιο ‘γήινος’). Στο πρώτο ραντεβού με καθησύχασε λέγοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα μου με μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς αλλά πολύ εύκολη, εγχείρηση ‘ρουτίνας’. Στην ερώτηση μου ποιο είναι το κόστος της επέμβασης η απάντηση ήτανε »κεραυνός εν αιθρία».. – Τα νοσήλια και η επέμβαση καλύπτονται από το ταμείο σας… Αμοιβή δική μου και της ομάδας μου 5.000,00 ευρώ… Έσκυψε το κεφάλι αλλά μετά την επέμβαση τα πήρε τα χρήματα χωρίς κανέναν ενδοιασμό… Δεν λέω πολύ καλός γιατρός αλλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε να κάνω πιο δύσκολη επέμβαση τι θα μου ζητούσε; το σπίτι μου;

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 1.500€
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΣΟ «ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ».ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΚΙΑ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top