ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

5_1

Καταγγελίες για φακελάκι (6-03-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site edosafakelaki.org και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Παράλληλα, «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» δημοσιεύει και αναφορές αναγνωστών μέσω των οποίων επιβραβεύονται άριστες συμπεριφορές δημοσίων λειτουργών. Πάντως, για την προστασία των καταγγελλόντων οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Πειραιά
Φεβρουάριος, 2013
Ποσό: 450€
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟ * ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ **** ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΗ ΚΟΡΗ (ΣΥΝΟΔΟΣ) ΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ 450 ΦΑΚΕΛΑΚΙ 300 ΔΙΚΑ ΤΟΥ Κ 150 ΣΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ.. Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

ΕΙΧΑ ΤΗΝ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Λακωνίας
Φεβρουάριος, 2013
Ποσό: 50€
ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ *****, ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΕΩΣ ΜΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ (ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ) ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΜΕΣΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΓΙΑΤΡΟ (!!!!!) ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 25% Η’ 0% ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΥΗΣΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ.

ΤΖΑΝΕΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Πειραιά
Φεβρουάριος, 2013
Ποσό: 200€
Στο Τζάνειο για εγχείρηση χολής η γιαγιά μου έδωσε 200ευρώ (όταν παίρνει σύνταξη κάτω από 400ευρώ) σε πολύ γνωστό γιατρό και την ξεφτίλισε με τα χειρότερα λόγια επειδή του έδωσε μόνο τόσα, όταν συνήθως του δίνουν κοντά στα 1000ευρώ αφού όπως είπε είναι πολύ γνωστός κι έμπειρος. Την έβρισε και το πιο ήπιο που της είπε ήταν πως είναι αχάριστη!

ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ… ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Ημαθίας
Φεβρουάριος, 2013
Ποσό: 75.000€
ΕΜΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ…. ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ *** ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ (ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ) ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 31-08-2009 ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΡΒΙΟ ΤΟΥ 2010 ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑ 75000 ΕΥΡΩ… ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ…ΔΕΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΦΟΥΒΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ…ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ…ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ… ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥ BLOG…ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ…ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ SITES ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ) ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΕΝΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…(ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΚΤΟΝΙΑ…. ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ 58 ΧΡΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ…ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ..

ΈΞΤΡΑ ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Θεσσαλονίκης
Φεβρουάριος, 2013
Ποσό: 10€
Η καταγγελία μου αφορά σε ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουν σπουδαστές Εμπορικού Ναυτικού του τμήματος Μακεδονίας προκειμένου να βγάλουν ναυτικό φυλλάδιο. Ο κάθε σπουδαστής της σχολής για να βγάλει ναυτικό φυλλάδιο πρέπει να πάρει βεβαίωση από παθολόγο και οφθαλμίατρο προσκομίζοντας 2 παράβολα, αξίας περίπου 41Ε. Ο * συμβεβλημένος παθολόγος γιατρός για αυτή τη δουλειά, ο κος *, εκτός από το παράβολο που του αντιστοιχεί, ΑΠΑΙΤΕΙ 10Ε επιπλέον για κάθε βεβαίωση. Για το ποσό αυτό κόβει απόδειξη. Αυτό είναι πάγια τακτική του συγκεκριμένου γιατρού, αλλά κανείς σπουδαστής-ναυτικός δεν έκανε καταγγελία μέχρι σήμερα, διότι, αν γίνει καταγγελία τότε η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να λύσει τη σύμβαση με το γιατρό και πλέον ο μόνος τρόπος για να παίρνουν τη βεβαίωση αυτή οι σπουδαστές θα είναι να πηγαίνουν σε άλλη ΠΟΛΗ με αντίστοιχο συμβεβλημένο ιατρό! Γιατί πρέπει ο γιατρός αυτός από τη μια να συμβάλλεται αλλά να ζητά και έξτρα αμοιβή και γιατί η υπηρεσία λιμενικού δεν μπορεί να βρει άλλον γιατρό αν αυτός κριθεί ακατάλληλος;

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 200€
Ειχα παραγγειλει ενα προιον αξιας 110 ευρω απο τον Καναδα και επειδη ζυγιζε αρκετα κολλησε στο τελωνειο το ποσο που επρεπε να πληρωσω ητανε λιγοτερο τυπου 30 ευρω και ο υπαλληλος ειπε οτι θα χρειαστει 7 μερες για να μου το δωσει. Και βεβαια ρωταω γιατι? εφοσον σας πληρωνω θα πρεπει να μου το δωσετε. Και ειπε υπαρχει χαρτουρα. Και μετα ειπε ομως για 200 ευρω μπορω να το παρω την επομενη μερα…. 1ο η χαρτουρα ειναι ψεμα.. και 2ο το πηρα την αλλη μερα χωρις να πληρωσω γιατι τον απειλησα οτι θα τον παω στην ασφαλεια του αεροδρομιου που ητανε πιο κοντα και αν χρειαστει στην αστυνομια. Οταν εχουμε τοσο κοσμο τετοιο πως περιμενουμε να προχωρησει η χωρα? πρεπει η νοοτροπιες να αλλαξουν…

ΤΟΚΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Μάιος, 2011
Ποσό: 800€
Στο Αττικό Νοσοκομείο μας «ζητήθηκε» να δώσουμε το παραπάνω ποσό πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία του χειρουργείου. Μόλις μπήκε η γυναίκα μου μέσα στο χειρουργείο βγήκε έξω ο γιατρός και μας ρώτησε αν έχουμε κανονίσει τίποτα. Του απαντήσαμε όχι και μετά μας είπε ότι είθισται να παίρνουν κάτι ο αναισθησιολόγος, η μαία και η βοηθός του, χωρίς να βάλει και τον εαυτό του μέσα. Του υποσχέθηκα ότι θα το προγραμματίσω και μέχρι να πάρουμε εξιτήριο από το νοσοκομείο θα έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Όντως 2 μέρες μετά το χειρουργείο πέρασα από το γραφείο του και του έδωσα το φακελάκι με το ποσό που μου ζήτησε. Και το όνομα αυτού *.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top