ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÐÑÏ ÇÌÅÑÇÓÉÁÓ ÄÉÁÔÁÎÅÙÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÁÉÄÅÉÁ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Κύπρος: Ο Τσίπρας δεν θέλει, ο Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί

σε Ελλάδα/Πολιτική

Η συζήτηση στην Βουλή για τα προαπαιτούμενα ήταν μια θλιβερή υπενθύμιση του πόσο μικροί άνθρωποι βρίσκονται στο τιμόνι του Έθνους ή το διεκδικούν, απλά και μόνον για να αλλάξουμε φοροεισπράκτορα, ενώ θα εξακολουθούν οι ίδιες πολιτικές…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Μίλησαν για την Παιδεία. Ο ένας, ο περήφανος καταληψίας του Λυκείου του και χαβαλετζής των αμφιθεάτρων, με βάση τις διεθνιστικές και μηδενιστικές ιδεοληψίες που εφαρμόζει ο αγράμματος υπουργός του. Ο άλλος, εκπρόσωπος μιας φιλελέφτ φεουδαρχίας, ασχολήθηκε με οτιδήποτε άλλο πλην της ουσίας του άρθρου 16 του Συντάγματος.
Σαφέσταστα και πάσχει η τεχνική παιδεία, σαφέστατα και πρέπει να δούμε το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Η Αγγλία το έκανε βιομηχανία κι εμείς κοιμόμαστε. Όμως η ουσία του άρθρου 16 είναι πως σκοπός της Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Με απλά λόγια, να γαλουχούνται στον ελληνικό εθνισμό και στην Ορθοδοξία κι όχι στην μαρξιστική ή νεοφιλελεύθερη άπατρι αφασία.
Η σημερινή λοιπόν πολιτική αλλά και όσα επέτρεψε και η «κεντροδεξιά» να γίνουν με το παρακμιακό νταβατζιλίκι της αριστεράς στην Παιδεία, είναι κατεξοχήν αντισυνταγματική, αντιλαϊκή, βάλλει κατά της ταυτότητας του λαού μας, αυτής που υπερασπίζεται η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ.
Ποτέ σε τόσο δύσκολους καιρούς δεν είχαμε τόσο ελλιποβαρή ηγεσία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Όσο εμείς κάνουμε χαρωπές επικοινωνιακές βόλτες στα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, οι τροχοί της Ιστορίας γυρίζουν. Όσο η αριστερά πουλάει αντικληρικαλισμό κι η «κεντροδεξιά» χωρίς δεξιά φοβάται τον ντελικάτο ίσκιο της, ο Ερντογάν αμφισβητεί δημοσίως την Συνθήκη της Λωζάννης, ενώ ένας Φρίτσης «σύμμαχος και εταίρος» θέτει θέμα Τσαμουριάς. Βέβαια ας μην ξεχνάμε μαζί με ποιους έσφαζαν Έλληνες οι Ντιναίοι κι οι συμμορίες τους στην Θεσπρωτία. Γραμμάτιο προς έναν παλιό φίλο της Γερμανίας είναι αυτό.
O Ερντογάν ως τώρα, αδέρφια, όχι μόνον τα κονομάει με όλο το κράτος συμμορία του από τους πρόσφυγες και τους λαθραίους που σπρώχνει στην Ελλάδα αλλά, κρατηθείτε, έχει πάρει ήδη 1,2 δις ευρώ βοήθεια για το πρόβλημα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει ως συναυτουργός του Ισλαμικού Κράτους! Παράλληλα, χορτάτος και με παντελονιασμένα τόσα γρόσια, συνεχίζει τον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας μας και της Ευρώπης. Οι τσαντιρομαχαλάδες, που καλούνται καλλιτεχνικώς hot spot διασπείρονται ανά την επικράτεια μας και υπονομεύουν την εθνική και κοινωνική συνοχή. Όσοι δε αντιδρούν, διασύρονται ως «ρατσιστές» ακόμη κι από την αντιπολίτευση, που απλά διαφωνεί για την …διαχείριση των κονδυλίων κι αρνείται να υπερασπίσει τα αυτονόητα. Όχι για τα αφύλακτα σύνορα, όχι για τις εντολές αδράνειας προς την Αστυνομία αλλά για τα …λεφτά.
Πάρτε παράδειγμα και μην σπάσετε ποτήρι και κοπείτε:
Στην Ελευσίνα υπάρχει ένα hot spot, πληρωμένο από σας αδέρφια, όπου απασχολούνται στρατιωτικοί μας. Έχει 250 μουσαφιραίους της Τασίας και του αρχηγού της. Από αυτούς πόσοι είναι Σύριοι; Δύο (2)! Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είναι Αφγανοί. Φέρανε πριν λίγες μέρες άλλους 15 Σύριους αλλά σηκωθήκανε και φύγανε, διότι λέει δεν τους άρεσε. Ντάξει έχει και wi fi αλλά είχε πολύ θόρυβο, είπαν. Σόρρυ που δεν έχει και τζακούζι. Με την επόμενη περικοπή συντάξεων να βάλουμε μάλλον χαμάμ, για να μείνουμε στο ασιατικό πνεύμα.
Ακόμη όμως πιο σοβαρό είναι κάτι άλλο. Η Κύπρος πάει σαν τρένο για νέο Σχέδιο Απαρτχάιντ – Ανάν, όπου εμείς θα είμαστε οι μαύροι κι οι Τουρκοκύπριοι και Τούρκοι έποικοι οι λευκοί. Ένα άθλιο μόρφωμα με πολίτες τριών τουλάχιστον κατηγοριών και αποστέρηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Κυρίως όμως, με τεράστιες πολιτικές ευθύνες του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος με τις ψευδαισθήσεις του διεκδικεί με «δάφνες» τον τίτλο του πιθανού μοιραίου ανθρώπου για τον Κυπριακό Ελληνισμό, οδηγούμαστε σε κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Μικρής Ελλάδας του Νότου, νομιμοποίηση της εισβολής και κατοχής του νησιού, αφού το μόρφωμα που προδιαγράφει το νέο σχέδιο είναι έκτρωμα. Στόχος των Άγγλων, του «συστήματος Κλίντον», του Ερντογάν και του συστήματος που έκανε αποτυχημένα σε Κύπρο και Ελλάδα «σέρβις» στο Σχέδιο Ανάν το 2004, ένα ρατσιστικό προτεκτοράτο της Τουρκίας. Εν ολίγοις ο Ελληνισμός διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην ανατολικότερη έπαλξη του.
Και δυστυχώς, όχι μόνον δεν υπάρχει Τάσσος στην Λευκωσία αλλά υπάρχει Τσίπρας στην Αθήνα κι ο Μητσοτάκης, που συμφωνεί με το πνεύμα του σχεδίου ταφόπλακα για την γη του Αυξεντίου.
Η συνθήκη της Λωζάννης ήταν προϊόν ήττας του ελληνικού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος στην Μικρά Ασία, προϊόν μιας καταστροφής. Όμως σε αυτήν η Τουρκία των κεμαλικών, τους οποίους τώρα εγκαλεί ο Ερντογάν για την συνομολόγηση της, εξαγγέλλοντας αναθεώρηση, παραιτείτο από όλα τα «δικαιώματα» της στην Κύπρο.
Είναι λοιπόν τυχαία η δημόσια θέση του Ερντογάν για ευθεία αμφισβήτηση της συνθήκης, τώρα που έρχεται το νέο Σχέδιο Απαρτχάιντ σε βάρος του Ελληνισμού, που τόλμησε το 2004 να τρίψει στα μούτρα των ξένων το αρχικό σχέδιο;
Φυσικά όχι.
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα όπου οφείλουν να πάρουν θέση όλοι, ιδίως όσοι κατείχαν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας. Όσοι προτάσσουν την Πατρίδα, όσοι αληθινά ενδιαφέρονται για την υστεροφημία τους, που δεν εξασφαλίζεται μόνο από καλύτερες οικονομικές επιδόσεις.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τάσσεται στο πλευρό των αδελφών μας, που γι’ άλλη μια φορά, καλούνται εκβιαζόμενοι να υποκύψουν, να γίνουν οσποδάροι της Υψηλής Πύλης με τους Άγγλους να τρίβουν τα χέρια τους.
Την ερχόμενη Τρίτη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου έρχονται από την Κύπρο τα οστά δώδεκα λεόντων του Έθνους, πεσόντων Καταδρομέων της Α’ Μοίρας Καταδρομών. Δεν έπεσαν μάταια. Κι όποιος το ξεχνάει, θα του το θυμίσει η Ιστορία με βία και καταχώρηση σε σελίδες με πολύ κακόφημη παρέα…

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top