ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» από Μαξίμου σε Σκουρλέτη

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Το μεγάλο «άδειασμα» του Μεγάρου Μαξίμου εισέπραξε ο Πάνος Σκουρλέτης, μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΤΑΙΠΕΔ και του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Αποκρατικοποίησεων. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απασφάλισε κατά του Στέργιου Πιτσιόρλα, ο οποίος σημειωτέον αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα. Τον χαρακτήρισε ειρωνικά «πολυπράγμονα», υποστήριξε ότι λειτουργεί εξωθεσμικά και άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς για χρηματισμό δημοσιογράφων για να προωθηθούν οι θέσεις του.
Μετά την άγρια επίθεση, η κυβερνητική εκπρόσωπος παρείχε στήριξη στον κ. Πιτσιόρλα, δηλώνοντας πως «έχει τις δικές του αυτόνομες διαδικασίες, που προκύπτουν από το καταστατικό λειτουργίας του». Η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι οι κινήσεις του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ γίνονται ύστερα από έγκριση της κυβέρνησης. «Τα στελέχη του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ, που διορίζονται από την κυβέρνηση, κινούνται στο πλαίσιο των αποφάσεων των συλλογικών κυβερνητικών οργάνων, τα οποία ασκούν και το σχετικό έλεγχο», τόνισε η κυρία Γεροβασίλη.
Από το περιβάλλον του κ. Πιτσιόρλα επαναλαμβάνουν ότι το Ταμείο κυβερνάται από τη διοίκησή του, την οποία έχει διορίσει η ελληνική κυβέρνηση, και λειτουργεί στη βάση των αποφάσεων και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top