ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÍÄ ÊÕÑ. ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÌÅ ÓÕÍÔÁÎÉÏÕ×ÏÕÓ ÓÔÇÍ ÊÁËËÉÈÅÁ(EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÍÄ/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ)

Με την γλώσσα της αλήθειας ο Μητσοτάκης

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Μια από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας προς τους βουλευτές την Τρίτη το πρωί, ήταν: «Είμαι αποφασισμένος, το επόμενο διάστημα, να επικοινωνήσω ακόμα πιο εντατικά με τον ελληνικό λαό». Δίχως προειδοποίηση, δύο μέρες αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες με την εμφάνισή τους σε καφενείο στην Καλλιθέα προκειμένου να συνομιλήσει με συνταξιούχους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο καφενείο συνήθιζε στο παρελθόν να πηγαίνει μετά από τις κεντρικές της ομιλίες στην Καλλιθέα, η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης φέρεται να είπε στους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη «εγώ είμαι κομμουνιστής αλλά συμφωνώ να ακούγονται όλες οι απόψεις».
Οι ηλικιωμένοι που συνηθίζουν να πίνουν καθημερινά τον καφέ τους στο συγκεκριμένο μαγαζί, αιφνιδιάστηκαν βλέποντας μπροστά τους τον πρόεδρο της ΝΔ συνοδευόμενο από τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και δημοτικό σύμβουλο Καλλιθέας Τάσο Γαϊτάνη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε την γλώσσα της αλήθειας όπως συνηθίζει άλλωστε στους συνταξιούχους. «Δεν υπόσχομαι διορισμούς στο Δημόσιο, ούτε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων… Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να σταθώ μπροστά σας και να σας πω “Ξέρετε, την επόμενη μέρα, θα γυρίσω τις συντάξεις πίσω εκεί που ήταν”. Δεν θα το πω, γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Και δεν πρόκειται να πω ψέματα. Θα σας πω μόνο ότι, όταν θα πάρει μπροστά για τα καλά η μηχανή της οικονομίας και θα έχουμε ανάπτυξη, τότε και το ασφαλιστικό μας σύστημα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση» φρόντισε να τους πει ο κ. Μητσοτάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top