ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_

Μητσοτάκης: Θλιβερός θίασος η κυβέρνηση, να παραιτηθεί τώρα

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως το κόμμα συνεχίζει «τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς την «ανίκανη» και σημείωσε ότι στόχος της ΝΔ είναι να απαλλάξει τη χώρα από αυτή.
Κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε την επιτυχία του 10ου συνεδρίου του κόμματος, το οποίο όπως είπε «σηματοδότησε μια νέα αφετηρία για την παράταξή μας» και πρόσθεσε:
Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η ΝΔ ανήκει έμπρακτα στα μέλη της. Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία. Θέλουμε τους πολίτες μαζί μας, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση.
Σε άλλο σημείο, ανέφερε: Τα μέτρα κάβα δεν είναι τίποτα άλλο από το τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα. O θλιβερός αυτός θίασος που ονομάζεται Κυβέρνηση απαρτίζεται από επαγγελματίες ψεύτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές. Η χώρα δεν αντέχει να ξαναζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού. Κύριε Τσίπρα αν αναζητείται οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top