ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ Í/Ó ÔÏÕ ÕÐ. ÁÃÑÏÔÉÊÇÓ ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ(EUROKINISSI/ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ)

Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας να έρθει στη Βουλή για τον απολογισμό

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

O κ. Τσίπρας είχε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Μιλώντας για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Είχαμε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αποφύγαμε την καταστροφή, αλλά όλα αυτά συνοδεύονται από ένα πολύ σκληρό πακέτο μέτρων ύψους 5 δισ. ευρώ για μετά το τέλος του προγράμματος. Η συμφωνία συνοδεύεται από υψηλά πλεονάσματα για πέντε χρόνια μετά τη λήξη του προγράμματος».
Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάει στη Βουλή, να ενημερώσει τα κόμματα και να γίνει απολογισμός των δύο ετών. «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί στη Βουλή, να δώσει εξηγήσεις τί ακριβώς κέρδισε η χώρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πολύ σκληρά μέτρα για όλους τους Έλληνες- μείωση συντάξεων και υψηλή φορολογία».
Είμαστε καταδικασμένοι σε μια διαρκή λιτότητα. Τί θα γίνει το ΄23 μπορούμε ίσως να το ξαναδούμε. Τη λύση για το χρέος δεν κατάφερε ο κ. Τσίπρας να την κάνει. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού για να προσθέσει ότι διαψεύστηκαν- η αξιολόγηση έκλεισε με ένα χρόνο καθυστέρηση. Απέτυχε ο κ. Τσίπρας, απέτυχε και η χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top