ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ξαφνικά-Πέρσι-Το-Καλοκαίρι

«Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» στο Rabbit Hole

σε Ελλάδα/Πολιτισμός

Η ομάδα τέχνης Fabrica Athens παρουσιάζει, στη σκηνή του Rabbit Hole, το «Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Τένεσι Ουίλιαμς…
Στην παράσταση συνδυάζονται πολλά αντιθετικά στοιχεία. Υποκριτικά, συναντιούνται δύο γενιές ηθοποιών. Οι νέοι δημιουργοί της Fabrica Athens συμπράττουν με τη Μαρία Αλιφέρη, που ερμηνεύει την Βάιολετ Βέναμπλ.
Για τη δημιουργία του σκηνικού συνέπραξαν δύο καλλιτέχνες από διαφορετικές τεχνοτροπίες. Για πρώτη φορά η tatoo art αναλαμβάνει ρόλο στο ελληνικό θέατρο, καθώς ο tattoo artist Tam συμπράττει για τη δημιουργία του με τη ζωγράφο Τάνια Κάκια, σε μία πρωτότυπη κατασκευή που πραγματοποίησαν οι Αφοι Αλαχούζοι.
Τη μουσική για την παράσταση έγραψε η Ανδρομέδα Σφακιανού ενώ το τελικό κομμάτι της παράστασης έγραψαν οι ΕΠΛΚΤ (Επίλεκτοι), ένα από τα κυριότερα συγκροτήματα της underground σκηνής. Οι ΕΠΛΚΤ δημιούργησαν και το τρέιλερ της παράστασης, που βασίζεται σε δικό τους κείμενο. Η μίξη του ήχου έχει γίνει στο Groundzero Sound & Design, από τα σημαντικότερα στούντιο στην hip-hop κουλτούρα. Η σκηνοθεσία είναι της Φένιας Προβελεγγίου και παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Αλιφέρη, Βασίλης Ζώης, Νατάσα Κούμη, Στέφανος Λώλος, Φανή Μητσοπούλου, Ανδρομέδα Σφακιανού, Εβίτα Φιτσαντωνάκη.

Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ. 104 35
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:15
Τιμές: Κανονικό: 12€, Μειωμένο: 8€
Προπώληση: Ταμεία Θεάτρου, viva.gr, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt .

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top