ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_2

Οι Μεγαλομανείς υπουργοί του Τσίπρα με το Σύνδρομο… Ομπάμα!

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Ακόμη ένα δείγμα του μοναδικού στα χρονικά Βοναπαρτισμού, Εξουσιομανίας αλλά και Μεγαλομανίας που επιδεικνύουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη δημοσιότητα το site Lykavitos.gr.
Τα δύο περιστατικά που παραθέτει η ιστοσελίδα είναι αληθινά, συνοδεύονται και από φωτογραφίες-ντοκουμέντο και όπως σημειώνει ο Lykavitos, «τα αναδεικνύουμε κυρίως για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας το ποιόν και το πολιτικό ήθος αυτών που μας κυβερνούν».
Το πρώτο περιστατικό διαδραματίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την επιστροφή από την Μάλτα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της αποστολής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετείχε στο εργασίες του ΕΛΚ.
Λίγο μετά την 1:30 η πτήση της Ryanair τροχιοδρόμησε στην πίστα του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης – όπως κάνει πάντα – αποβιβάσθηκε ως «κοινός θνητός» μαζί με όλους τους επιβάτες της πτήσης, στο πουλμανάκι που τον οδήγησε στην έξοδο από την πίστα.

1_3

Είναι άλλωστε γνωστόν στους παροικούντες της (πολιτική) Ιερουσαλήμ, πόσο απεχθάνεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τις πάσης φύσεως υπερβολές και την επιδειξιομανία. Και σχεδόν πάντα περιμένει στην ουρά για Check In και ταξιδεύει στον οικονομική θέση.
Ελάτε όμως που στην ίδια πτήση ήταν και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, τον οποίο – άκουσον, άκουσον – περίμεναν δύο (!) παρακαλώ υπουργικά αυτοκίνητα για να τον παραλάβουν από την πίστα! Λες και ήταν ο… Ομπάμα! Αλλά δεν ήταν μόνο ο… τιτάνας Αποστόλου.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε άλλη πτήση τις πρωινές ώρες από την Μάλτα στην οποία επέβαιναν οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αντώνης Σαμαράς και άλλα στελέχη της ΝΔ που συμμετέχουν στην Σύνοδο του ΕΛΚ στην Μάλτα.
Οι οποίοι και αυτοί επιβιβάσθηκαν κανονικά στο λεωφορείο για την έξοδο από το αεροδρόμιο (όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες) ενώ έτερος υπουργός της «αντισυστημικής» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος επέστρεφε και αυτός από κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό είχε κινητοποιήσει ολόκληρη κουστωδία υπουργικών αυτοκινήτων και συνοδευτικών εντός της πίστας του αεροδρομίου για να τον μεταφέρουν.
Αυτά για να γνωρίζεται την ποιότητα και το ήθος των Μεγαλομανών, Βοναπαρτών με το Σύνδρομο… Ομπάμα που μας κυβερνούν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top