ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

handcuffs

Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα «έφτιαχνε» 48χρονος στα Καμίνια

σε Ελλάδα/Μαζί τα φάγαμε

Εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων είχε εγκαταστήσει σε σπίτι στα Καμίνια ένας 48χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής ο συλληφθείς κατάρτιζε πιστοποιητικά και παντός είδους έγγραφα, που διέθετε στους ενδιαφερομένους έναντι ποσού 1.000-2.500 ευρώ, προκειμένου αυτοί να προσπαθήσουν να νομιμοποιηθούν παράνομα στην Ελλάδα ή να προωθηθούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, πολυμηχάνημα, φορητή ψηφιακή μνήμη με ηλεκτρονικό αρχείο διαβατηρίων, αδειών παραμονής, πιστοποιητικών, σφραγίδων κλπ, διάφορα έγγραφα, τρείς σφραγίδες και τρία κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 48χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top