ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÅÐÉÊÁÉÑÙÍ ÅÑÙÔÇÓÅÙÍ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ποινολόγιο για τους κοπανατζήδες υπουργούς

σε Uncategorized

Αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής στην οποία θα συμπεριληφθεί και ποινολόγιο για τους «κοπανατζήδες» Υπουργούς οι οποίοι συστηματικά απουσιάζουν από τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αποφεύγουν να απαντούν στις ερωτήσεις βουλευτών σχεδιάζει ο πρόεδρος της Βουλής έχοντας ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συλλογής προτάσεων από τις κοινοβουλευτικές ομάδες.
Τα παραπάνω αποκάλυψε στη Βουλή ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά αναβλήθηκε η συζήτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ερωτήσεων που είχαν προγραμματιστεί.
Απαντώντας στις διαμαρτυρίες του βουλευτή της Ν.Δ Νότη Μηταράκη και του βουλευτή του ΚΚΕ Μ.Συντυχάκη οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η δικαιολογία «φόρτος εργασίας» ώστε οι Υπουργοί να μην μεταβαίνουν στη Βουλή είναι απαράδεκτη ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι έρχεται αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής που θα αφορά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο η οποία μεταξύ άλλων θα προβλέπει τόσο την ομαδοποίηση των ερωτήσεων ώστε οι Υπουργοί να γνωρίζουν σε σταθερή βάση ποιες ημέρες πρέπει να βρίσκονται στη Βουλή αλλά και «ποινολόγιο» για τους κοπανατζήδες Υπουργούς.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Uncategorized

ӕͅđɏ ć̏ʑTɊӇ ӕ̐QT·Ө2砌屡)--בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

Βαριές καταγγελίες Σαχινίδη

Με δεδομένη την «καραμανλική» πολιτική καταγωγή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου,
ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÏËÕÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏÕ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Μυρίζει μπαρούτι

Ένα βήμα πριν την… έκρηξη βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς,
Go to Top