Ikea-lamps_1500_2682449a

Προληπτική ανάκληση των φωτιστικών οροφής

σε Ελλάδα/Μαύρη Λίστα

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν τα φωτιστικά Lock και Hyby να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν και να τα επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα γα την πλήρη αποζημίωσή τους.

Η ανάκληση έχει προληπτικό χαρακτήρα. Η ασφάλεια των προϊόντων είναι η πρωταρχική προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και τα προϊόντα της ελέγχονται πάντα αν είναι σύμφωνα με τις εφαρμόσιμες προδιαγραφές και τη νομοθεσία. Παρ’ όλα αυτά, η ΙΚΕΑ δέχτηκε αναφορές πελατών, σύμφωνα με τις οποίες αποκολλήθηκε το γυάλινο κάλυμμα των φωτιστικών Lock και Hyby. Λόγω αυτών και για να αποφύγουμε μελλοντικά περιστατικά αποφασίσαμε την προληπτική ανάκληση των φωτιστικών με πλήρη αποζημίωσή τους.

Τα φωτιστικά Lock και Hyby πωλούνταν σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η ΙΚΕΑ από το 2002 και το 2012 αντίστοιχα.
Τα φωτιστικά Lock και Hyby μπορούν να επιστραφούν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση των προϊόντων. Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επισκεφθείτε το www.ikea.gr ή καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*