ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1988-porsche-959-sport_1

Σε δημοπρασία μια Testarossa αλά Miami Vice

σε Ευκαιρίες

Oι λάτρεις της αστυνομικής σειράς Miami Vice, που έκανε πάταγο τη δεκαετία του 80, σίγουρα θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να κυνηγήσουν αυτή τη λευκή Ferrari Testarossa, που βγαίνει σε δημοπρασία τις επόμενες ημέρες.
Και ποιος δε θυμάται την λευκή Testarossa, την οποία χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής της σειράς Miami Vice, Sonny Crockett, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ένα παρόμοιο μοντέλο βγαίνει σε δημοπρασία στην Αριζόνα τις επόμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, η τιμή του μπορεί να αγγίξει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κατασκευαστεί το 1986 και διαθέτει κινητήρα 4,9 λίτρων, με απόδοση 390 άλογα. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων.
Στην περιγραφή του μοντέλου αναφέρεται ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, καθώς βρισκόταν αποθηκευμένο σε γκαράζ από το 1990 έως το 2015, ενώ έχει διανύσει μόλις 20.000 χιλιόμετρα. Ο οίκος Barrett Jackson που δημοπρατεί το μοντέλο υποστηρίζει ότι υπάρχουν όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν τη γνησιότητα του μοντέλου. Η τιμή της Testarossa, με βάση τις εκτιμήσεις, μπορεί να αγγίξει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σειρά Miami Vice ξεκίνησε με δύο ρέπλικα Daytona, οι οποίες βασίζονταν πάνω στην Chevrolet Corvette. Η Ferrari μήνυσε τότε τους παραγωγούς και προτάθηκε ένας συμβιβασμός που προέβλεπε την προβολή της Testarossa. Παραδόθηκαν δύο μοντέλα σε μαύρο χρώμα, όμως οι υπεύθυνοι της σειράς άλλαξαν το χρώμα τους σε λευκό, προκειμένου να γράφουν καλύτερα στις κάμερες στα βραδινά γυρίσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top