ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

lf13-vivien-leigh-pic-6

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της Βίβιαν Λι

σε Ευκαιρίες

Σε δημοπρασία στο Λονδίνο θα διατεθούν προς πώληση, το φθινόπωρο, προσωπικά αντικείμενα της Βίβιαν Λι, της Αγγλίδας ηθοποιού που υποδύθηκε τη Σκάρλετ Ο’ Χάρα στην ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος».
Συγκεκριμένα, ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s, στις 26 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει κοσμήματα, ρούχα, έργα ζωγραφικής και άλλα αντικείμενα της Λι, περίπου 250 στο σύνολο, η τιμή των οποίων αναμένεται να φθάσει τα 128.540 δολάρια.
Ένα αντίγραφο του «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» (μέσα στο οποίο υπάρχει και ένα χειρόγραφο ποίημα), που ανήκε στην Βίβιαν Λι, υπογεγραμμένο από την Αμερικανίδα συγγραφέα του μυθιστορήματος, Μάργκαρετ Μίτσελ, συγκαταλέγεται στα αντικείμενα της δημοπρασίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η τιμή πώλησης του βιβλίου, κυμαίνεται μεταξύ 6.427 και 8.998 δολαρίων.
Το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας, αξίας 3.213 – 4.499 δολαρίων, καθώς και η περούκα που φορούσε η ηθοποιός στην κινηματογραφική διασκευή του 1951 του θεατρικού δράματος του Τενεσί Ουίλιαμς «Το Λεωφορείον ο Πόθος», θα διατεθούν επίσης προς δημοπρασία.
Το χρυσό δαχτυλίδι από τον δεύτερο σύζυγο της Λι, Λόρενς Ολίβιε, ένα κρεμαστό κόσμημα με διαμάντια από τα μέσα του 19ου αιώνα και ένα ροζ βραδινό φόρεμα Victor Stiebel θα διατεθούν επίσης προς πώληση.
Η δημοπρασία δίνει στους αγοραστές την ευκαιρία να «ανακαλύψουν την πραγματική Βίβιαν Λι», ανέφερε ο Ο Χάρι Ντάλμενι, πρόεδρος του Sotheby’s στο Ηνωμένο Βασίλειο.

lf13-online-vivien-pic

lf13-vivien-leigh

lf13-vivien-leigh-pic-1

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top