ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΑΘΗΝΑ - ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σταϊκούρας σε Τσακαλώτο: Τα γραπτά μένουν, ο κόφτης έχει υπογραφές

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «πρέπει να γνωρίζει ότι τα γραπτά μένουν, «ομιλούν» και όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση, τον «κυνηγούν», απαντά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας στον υπουργό Οικονομικών. O τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ σχολιάζοντας την απάντηση του υπουργού Οικονομικών σε σχετικές δηλώσεις του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος αστόχησε. Πρέπει να γνωρίζει ότι τα γραπτά μένουν, “ομιλούν” και όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση, τον “κυνηγούν”. Οι νέοι φόροι, ο αυτόματος και οριζόντιος “κόφτης”, το Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, η “μόνιμη και διαρκής αφοσίωση στο Μνημόνιο”, φέρουν υπογραφές. Προφανώς και δεν φταίνε όσοι τα θυμίζουν».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταϊκούρας χαρακτήρισε την κυβέρνηση ανεύθυνη και τυχοδιωκτική και επεσήμανε ότι αυτό αποδεικνύεται από τις υπογραφές του υπουργού Οικονομικών σε τρία κείμενα για να απαντήσει στη συνέχεια ο κ. Τσακαλώτος ότι «μας κουράζει ο κ. Σταϊκούρας με την εμμονή του».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top