ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

mercedes_fw04_01

Στο «σφυρί» η μια εντυπωσιακή Mercedes AMG του Λιούις Χάμιλτον

σε Ευκαιρίες

Οι μεγάλοι ανά τον κόσμο οίκοι δημοπρασιών ανθούν τα τελευταία χρόνια, μιας και εκατοντάδες σπάνια τετράτροχα αλλάζουν διαρκώς χέρια προκειμένου να «ενισχύσουν» την προσωπική συλλογή όλων όσων διαθέτουν την οικονομική επιφάνεια για να τα αποκτήσουν. Βέβαια, εκτός από πολιτικά οχήματα με σπορ καταβολές, οι εν λόγω οίκοι συχνά πυκνά βγάζουν στο σφυρί και καθαρόαιμες αγωνιστικές κατασκευές. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της All Time Stars, μιας εταιρείας που διαχειρίζεται την τύχη vintage μοντέλων (αγωνιστικών και μη) που φέρουν τα σήματα της Mercedes.
Για την περίσταση, πρόκειται για το μονοθέσιο W04 με το οποίο ο Λιούις Χάμιλτον έλαβε μέρος σε 14 από τους 19 αγώνες της σεζόν του 2013 στο Π.Π. της F1. Με το εικονιζόμενο μονοθέσιο, ο Βρετανός κατάφερε να κερδίσει μια μόλις νίκη τη χρονιά αυτή στην Ουγγαρία, τρεις τρίτες θέσεις σε Μαλαισία, Κίνα και Βέλγιο, μια τέταρτη θέση στη Μ. Βρετανία, πέντε πέμπτες θέσεις σε Αυστραλία, Μπαχρέιν, Γερμανία, Σιγκαπούρη και Κορέα, την έκτη θέση στην Ινδία, την έβδομη στο Άμπου Ντάμπι, την ένατη στην Ιταλία και την δωδέκατη στην Ισπανία.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πρόκειται για το τελευταίο μονοθέσιο της γερμανικής εταιρείας που φιλοξενούσε πίσω από την πλάτη των πιλότων της έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα με χωρητικότητα 2,4 λίτρων, 8 κυλίνδρους σε διάταξη V και απόδοση 830 ίππων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top