ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

232596-rs-tupac-shakur-madonna-18f00a6e-ceed-4111-94d7-deffb739c87b

Στο «σφυρί» χειρόγραφο του θρύλου της ραπ Tupac προς την Madonna

σε Ευκαιρίες

Ένα χειρόγραφο γράμμα του Tupac προς την Madonna, το οποίο έγραψε ο ράπερ μέσα από τη φυλακή εξομολογούμενος στην πρώην σύντροφό του πως την χώρισε επειδή ήταν λευκή, βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να «χτυπήσει» περισσότερα από 100.000 δολάρια.
«Για σένα, το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θα υπονόμευε καθόλου την καριέρα σου. Αντιθέτως θα σε έκανε να φαίνεσαι πιο ανοιχτή και περιπετειώδης. Αλλά για μένα, τουλάχιστον με τον τρόπο που αντιλαμβανόμουν τα πράγματα, η αίσθηση ήταν ότι απογοήτευα τους μισούς ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι. Ποτέ δεν ήθελα να σε πληγώσω», γράφει το γράμμα με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 1995, ώρα 4:30 τα ξημερώματα.
Στο σημείωμα επίσης αναφέρεται ότι η Madonna διέλυσε τον εγωισμό του όταν σε μια συνέντευξη είχε δηλώσει ότι «έχω βάλει στόχο να αναμορφώσω όλους τους ράπερ και τους μπασκετμπολίστες ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο». Όμως επίσης της γράφει πως «όπως είχες πει, δεν ήμουν ο φίλος, που ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι».
Της εξομολογείται επίσης ότι «ωρίμασε και πνευματικά και συναισθηματικά» και πως δεν είναι πλέον «ο νέος με τις περιορισμένες εμπειρίες που συνοδεύει ένα εξαιρετικά διάσημο sex symbol». Της προτείνει να μείνουν φίλοι και τη ρωτάει εάν θέλει να μιλήσουν από κοντά. «Είναι αστείο, αλλά αυτή η εμπειρία μου έμαθε να μην παίρνω τίποτα για δεδομένο», της γράφει.
Τέλος της ζητάει να προσέχει, καθώς «δεν είναι όλοι όσο έντιμοι φαίνονται. Κάποιοι έχουν μίσος και ζήλια στην καρδιά τους. Δεν θα διστάσουν να σου κάνουν κακό. Πάρε τις πέντε σφαίρες μου σαν απόδειξη».
Ο Τupac πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν τον πυροβόλησαν στο Las Vegas. Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που θα βγει στη δημοπρασία και το περιοδικό «Rolling Stone» επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά της.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top