ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

njőɄ`ԇӠŅԁ`É`ԇ͠Џˉԉʇ ԇӠՐϓԇщ·Ӡ̉ʑٍ ͇ә̅͠ ʕщϠόɋǔǠԏ͠Ր. œ. Ё͏ ӊϕыŔǭ--בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

Την αποπομπή Σκουρλέτη ζητά η ΚΕΔΕ

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Την αντικατάσταση του Πάνου Σκουρλέτη από το υπουργείο Εσωτερικών ζητεί από τον πρωθυπουργό η ΚΕΔΕ, με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί αντισυνταγματικότητας της παράτασης συμβάσεων ορισμένου χρόνου στους δήμους.
Η ΚΕΔΕ καταλογίζει στην κεντρική εξουσία «προχειρότητα και νομικά έωλο χειρισμό» για το θέμα, ενώ υποστηρίζει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου «αποδεικνύεται ανίκανη να δώσει οποιαδήποτε λύση στα μεγάλα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης», καθώς και «κατώτερη των περιστάσεων».
Με ανακοίνωσή της ζητεί από τον πρωθυπουργό «να αλλάξει τον κ. Σκουρλέτη και να ορίσει στη θέση του ένα πρόσωπο που θα είναι ικανό να διαχειριστεί τα δύσκολα προβλήματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση. Ένα πρόσωπο που θα είναι διατεθειμένο να κάνει διάλογο και θα μπορεί να δώσει λύσεις.. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλο χαμένο χρόνο», καταλήγει.
Καλεί επίσης τον κ. Σκουρλέτη να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τους από τους εργαζόμενους, «τους οποίους ουσιαστικά εξαπάτησε τάζοντας τους “λαγούς με πετραχήλια”», όσο και από τους δημάρχους «τους οποίους όλο αυτό το διάστημα απειλεί με πειθαρχικές κυρώσεις αν δεν εφαρμόσουν διατάξεις και νόμους που κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη αντισυνταγματικές».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top