ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Kardashians-1

Το σπίτι «βιτρίνα» των Καρντάσιαν βγαίνει στο σφυρί!

σε Ευκαιρίες

Όσοι θα θέλατε να ζείτε όπως οι Καρντάσιαν έχετε τώρα την ευκαιρία να το κάνετε, καθώς στο σπίτι της Κρις Τζένερ μπήκε πωλητήριο. Η 61χρονη «αρχηγός» της οικογένειας των Καρντάσιαν δεν θα χρειαστεί ωστόσο να μετακομίσει, αφού το προς πώληση ακίνητο δεν ήταν το δικό της, αλλά αυτό που χρησιμοποιούνταν ως πρόσοψη του αληθινού σπιτιού της στο ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», για λόγους ασφαλείας.
Η ίδια ζει στην περιοχή Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνιας, ενώ το εν λόγω σπίτι, που πωλείται αντί 8.300.000 ευρώ, βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας από εκεί, στη Στούντιο Σίτι.
Καλά κρυμμένη πίσω από έναν θαμνώδη φράχτη, η έπαυλη, που από την 4η σεζόν του σόου «δάνειζε» τηλεοπτικά την πρόσοψή της στη βίλα την οποία μοιραζόταν η Κρις Τζένερ με τον τότε σύζυγό της Μπρους, προσφέρει στους νέους ιδιοκτήτες της προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς δεν είναι ορατή από τον δρόμο κι έτσι δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί από τους φαν του ριάλιτι.
Πέρα από το εξωτερικό της, το εσωτερικό της δεν θυμίζει σε τίποτα τη μίνιμαλ κατοικία της Κρις Τζένερ, έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει μέσα από το σόου. Η βίλα των 724 τ.μ. και των επτά υπνοδωματίων διαθέτει «βαριά» διακόσμηση, με πέτρινες κολόνες, πολυελαίους και γιγάντια αγάλματα, τοιχογραφίες στα ταβάνια και πέτρινα μπάνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν δείχνει την πραγματική πρόσοψη του σπιτιού του στο σόου. «Χρησιμοποιούμε διαφορετικά σπίτια για τα εξωτερικά γυρίσματα, για λόγους ασφαλείας. Οταν κάνουμε γυρίσματα μέσα, τότε χρησιμοποιούμε τα δικά μας σπίτια» είχε δηλώσει παλαιότερα η Κιμ Καρντάσιαν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top