ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÁÈÇÍÁ - ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÁÐÏ ÔÏ ÊÁÍÅÐ-ÃÓÅÅ ÔÇÓ ÅÔÇÓÉÁÓ ÅÊÈÅÓÇÓ 2016 ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÊÐÁÉÄÅÕÓÇ (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Φίλης κατά Ρήγα, και όλοι εναντίον Τσακαλώτου!

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ όπου η πλειοψηφία των βουλευτών διαμαρτυρόταν στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, γιατί αισθάνονται εκτεθειμένοι, όταν εμφανίζονται στα ΜΜΕ και επικοινωνούν μια γραμμή που λίγο αργότερα τους καθιστά αναξιόπιστους.
«Δεν γίνεται να υπάρχει ενθουσιασμός, να τον επικοινωνούμε στον κόσμο και μετά τα πράγματα να στραβώνουν για διάφορους λόγους», ισχυρίστηκε βουλευτής.
«Ενσωματώνεστε με τους δημοσιογράφους, τη στιγμή που στο Eurogroup στις 22 η κυβέρνηση πέτυχε να πάρει μείωση των επιτοκίων και επιμήκυνση του χρέους» φέρετε να είπε ο κ. Τσακαλώτος και να λαμβάνει αμέσως την απάντηση πως τους ενημέρωσε ετεροχρονισμένα.
«Να διαβάζετε και ξένες εφημερίδες για να ενημερώνεστε» ήταν η απάντηση που έδωσε στους συντρόφους του ο υπουργός, αφήνοντάς τους άφωνους.
Το επεισόδιο όμως που δείχνει πόσο τεταμένο είναι το κλίμα στο κυβερνών κόμμα, συνέβη μεταξύ του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη και του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.
Ο πρώην υπουργός Παιδείας ζήτησε απ’ τον Παναγιώτη Ρήγα να καθίσει κάτω τη στιγμή που ο δεύτερος προσπάθησε να μιλήσει, λέγοντάς του πως πρέπει να σέβεται τους βουλευτές, γιατί έχουν προτεραιότητα στις τοποθετήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top