ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

10_

Φαρμακερές ατάκες Γεωργιάδη στη Βουλή!

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με αιχμή το νέο Ταμείο Επενδύσεων και Ιδιωτικοποιήσεων και τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τους βουλευτές και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα κάνουν όλα για την καρέκλα. «Ναι πούλα τα όλα! Πούλα τα! Σ’ αρέσει να είσαι βουλευτής το ξέρω. Με τα δύο χέρια ψήφισέ τα. Και 25% ΦΠΑ και 26%. Μη σταματάς. Τσίμπησέ τα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος διαμαρτυρόταν για τα αιχμηρά σχόλιά του.
Και οι φαρμακερές ατάκες δεν τελείωσαν εκεί. Ο «γαλάζιος» βουλευτής εστιάζοντας στο νέο υπερταμείο και μνημονεύοντας τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, σχολίασε σκωπτικά: «Μη σας ξαναδώ σε καμιά πορεία κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».
Αναφερόμενος, δε, στις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων έδωσε ρεσιτάλ, τονίζοντας με νόημα: «Οι γύπες των αγορών λέγατε. Τώρα οι γύπες έγιναν σπουργιτάκια και κοτσυφάκια;».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top